Evo mog problema ja hocu da postavim neke slicice na sajt ali oni mi kazu da moram dadignem neki neznam ni ja sta i da imaju uputstva na www.-i-.com ili slicno pa treba mi pomoc
Pretpostavljam da ce i ostale zanimati ovo:Kako radis prezentaciju tj kojim programom salje fajlove na server??Da li je to Windows Comander ili preko njihovog sajta ili nesto trece??
Otvoris nalog na bilo kom hosting provideru ... primer su www.i-p.com , www.portland.co.uk , www.host.sk Podesis ftp ili http upload i podignes na server slike. Daju ti oni info kako se to radi i koji su parametri. Zatim lepo linkujes sliku na forum preko [ img ] adresa [ /img ] (pisi ih bez razmaka) i ubacices sliku na sajt. ako je previse komplikovano javi mi se na mail i posalji sliku minic@beotel.yu i ja cu da je postavim.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!