Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: imam problem sa povezivanjem PC-a i samsung z500  (Pročitano 3351 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Onda je sigurno stari poznati problem sa nekompatibilnim bluetooth drajverima, SP2, bluetooth uredjaj za 1000 dindzi najlošijeg kvaliteta,.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 436
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Motorola 
imam sp 2 blutut msi kupio prosle godine platio 2000 dinara jel mogu nesto da uradim povodom tih drajvera za blutut
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Možda bi i mogao. Pročitaj par starijih tema u kojima imaš dosta podataka o SP2 bluetooth problemu i samim drajverima. Takodje imaš i link ka download-u univerzalnih drajvera koji uglavnom rešavaju 90% problema!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 436
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Motorola 
cigla brate pomagaj izludecu zbog fona.citao sam po netu i isprobavao sam razna uputsva, skinuo sam neke widcomm drajvere kazu da su kao univerzalni ali nece da mi prepozna usb blutut, probao sam preko nekog softpick ppp i java uploadera i nista skinuo sam preko dial up-a preko 45 mb svakakvih progija drajvera ali nista.
jel mi mozes pomoci ili da je sve ovo fino bacim u kantu i zavrsim stim
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Stvarno ne znam kako. Imaš na oficijelnom MSI sajtu bluetooth drajvere za SP2, pa probaj njih.
Ja ti takodje preporučio Widcomm drajvere kao najbolje. Možda si skinuo neke koji nisu u redu?!? Pored toga ti tkz. Widcomm drajveri imaju i neku vrstu kreka....
Možda je i do toga što nisi podesio neki parametar u samom programu kako treba....btw. na kom COM portu ti se nalazi "Bluetooth Serial Port"?!?
Ovo si nadam se reče podesio:
Citat
In the main screen of Connection Manager, click the Bluetooth icon and the Configuration button at the top right. A new window appears for selection of the Bluetooth Serial Port.
In this window, choose the SPP (Serial Port Profile) port number of the connected Bluetooth device and click the OK button.
Telefon ti je takodje uparen sa PC-em?!? U Advanced Configuration pa  "Accessibility" i "Discovery" stoji ime tog telefona takodje?!?
Daj bre još neki podatak!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 436
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Motorola 
 Smile Smile brate uspeooooo sam. posle pitaj koliko sati traganja po netu nasao sam resenje. Zbog jebenog windowsovog Bluetooth Stack sranja prekida se spp konekcija. skinuo sam btdongle_winxp_sp2.zip ovaj patch uradio ovo   Once extracted, unplug your MSI BToes, then right click the .INF file (not the .CAT file) and click Install. It would appear like nothing has happened, but it has. Now plug back in the MSI BToes, and it will now work.

I sve radi
Brate hvala na pomoci ako ikad dodjes u novi sad imas ladno pivo od mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.