Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 18:00:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ah,ta ljubav !  (Pročitano 2286 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Znam brate,napravio sam gresku i evo opet kazem da se kajem..Ali ne znam za to da li da probam,nisam takav tip muskarca,ne zelim da joj stojim kao neka ajde da kazem prepreka,glup sam bio i jbg,jedino mislim da bi bilo dobro da joj kazem,ako bilo sta zeli ili da poprica ili da proseta,ma bilo sta,da zna da na mene uvijek moze da racuna i da sam uvijek na raspolaganju..Brate,mozda se nije bila zaljubila,ali da sam imao sansu imao sam,ocigledno je bilo,znam po sebi,da joj se nisam svidjao ne bi sigurno onako pricala sa mnom i ponasala se..Covjek uci na greskama,mozda je i bolje sto je ovako,da smo bili zajedno i da je raskinula,mislim da bi bilo jos gore..

Mozda, samo sto ces da se uvek pitas ono "Sta ako?". Al dobro, lepa lekcija da sledeci put ne uprskas bilo da je u pitanju doticna ili neka druga.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Mislim da mi to " Sta ako " ustvari i najveci problem,ali priroda majka..Potrudicu se da to promijenim..Hvala jos jednom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ljudi pomazite...Ne znam sta da vam kazem,posle ovog sto mi je rekla,zaljubio sam se,ali sada nacisto i 100% je tako..Ne mogu vjerovati da mi se ovo desava,dosao sam iz grada totalno sje***,video sam je,ne mogu bez nje,neprestano mislim na nju,neda mi se nista raditi,niti mogu sta raditi,ma nista..Nikada nisam bio ovako razocaran,krivo mi je zasto bas ona,zastoooooooooooooooooooooooo ? Nije to zasluzila,ali ne mogu prokleta ljubav..Sada imam zelju i da je zaboravim nacisto,da ne kontaktiram sa njom,ali ne znam,ne mogu bez nje..Ne znam da li da joj kazem to iskreno sta osjecam,ali tako cu pogorsati neke stvari sigurno..Ma nisam pametan,ne mogu vjerovati da mi se ovo desava..Ljut sam na sebe mnogo,ma na sve..Samo da ne bude ovako..Necu moci ni da spavam veceras..Pomozite ljudi molim vas,sta da radimmmmmm Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 18:00:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.