Siguran sam da postoji barem nekoliko gotovih resenja gde je moguce postaviti broj mogucih glasova... Pa i sam SMF nudi mogucnost ostavljanja vise glasova...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ako ne uspevas naci nista besplatno, nadji programera koji ce ti to napraviti ili prilagoditi nesto postojece... Iskren da budem ubedjen sam da to postoji i kao sto rekoh, SMF se za to moze koristiti, mada je to cimanje zbog svih ostalih stvari...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!