Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 12:54:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima se, može se...  (Pročitano 25538 puta)
02. Avg 2008, 09:23:10
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ima se, može se... 

Jedan neimenovani Arapin je platio čak 20.000 funti (25.475 evra) za transport svog crno-zlatnog Lamborghinija Murcielago LP640 od Katara do londonskog aerodroma Hitrou, kako bi mu jedan britanski Lamborghinijev diler izvršio zamenu ulja!! Kada se na to doda i cena usluge u servisu od 3552 funte (4525 evra), ukupan račun koji je (očigledno prebogati) vlasnik platio, iznosi 23.552 funte, odnosno 30.000 evra. 

Naravno, ovakav bahat potez je zgrozio borce za zaštitu životne sredine, tim pre što bi dolazak Lamborghinijevih mehaničara vlasniku u Katar koštao neuporedivo manje, a mogao je da izabere i neki bliži Lamborghinijev servis. Ali, ima se, može se...

Izvor: http://auto.blog.co.yu/blog/auto/zanimljivosti/2008/08/01/30.000-evra-za-zamenu-ulja-u-lamborghiniju-murcielago-lp640 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
kakve veze borci za zzs imaju sa ovim? sta, leteo avion vise, u odnosu na onih par stotina koji ionako lete...  Smile
ima, moze, oce, sta vise reci... kralj!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
4525 evra za zamenu ulja... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson k700i
4525 evra za zamenu ulja... Smile Smile
Dal mu sipao neku Optimu  Smile
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Šeikov betmobil leti na servis

Jedan lamborgini prešao je više od 10.000 kilometara avionom od Katara do Velike Britanije radi običnog servisa u jednoj garaži u Londonu, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo organizacija za zaštitu životne sredine, prenosi "San" (The Sun).

Remont vozila crne i zlatne boje, vlasništvo jednog bogatog šeika, koštao je 4.514 evra, a let na redovnoj liniji kompanije Qatar Airways oko 25.419 evra.
Lamborghini Murciélago LP640, betmobil u najnovijem filmu o Betmenu, "Mračni vitez", koji doživljava veliku gledanost u SAD, košta blizu 241.000 evra.

Zagađenje koje proizvodi automobil ove marke samo po sebi je dovoljno veliko, ali poslati ga avionom na put dug hiljade kilometara radi remonta, znači dodatno zagađivati životnu sredinu, izjavio je tim povodom Toni Bosvort iz udruženja za zaštitu životne sredine "Prijatelji Zemlje".

Portparol kompanije Lamborgini u Velikoj Britaniji rekao je da ona u određenom broju zemalja ima koncesionare zadužene za održavanje tih luksuznih bolida, ali da se dešavaju i slučajevi ove vrste.

Izvor: http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti/text.php?vest=105024

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
jebala ih zivotna sredina!!!
sad je kao taj Lambo problem, a par hiljada starih govana u fazi raspada nije  Smile  Smile Smile Smile
drugo ovo je

a let na redovnoj liniji kompanije Qatar Airways
znaci avion bi leteo i sa autom i bez njega!!! znaci mogao je seik sam da ode po kanticu ulja i bilo bi isto zagadjivanje! i sta seru vise!?!?!??!?

izvinite, al popizdim na ovakve stvari... samo zavide coveku na onome sto vozi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony Xperia Neo L
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla
Jaoooo pa odakle bre, arapine smrdljivi........  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Aukcija za "odlikaše"!

Aukcija RM-a je svakako jedan od najznačajnijih događaja tokom vikenda u Montereju. U neponovljivoj atmosferi su posetioci mogli da uživaju u prizoru kojeg su činili Ferrarijevi klasici. Čak osam modela je „prebacilo“ cenu od milion dolara, dok je sedam prodato, na čelu sa Ferrarijem 250 GT SWB ’61 koji je dostigao čak 4,51 miliona dolara.

Između ostalih u klubu „milion“ su se našli Ferrari 275 GTB/4 ’67 (1 925 000 dolara), Ferrari 400 Superamerica Coupe Aerodinamica ’61 i Ferrari 365 GTB/4 Daytona Spyder ’73 (1 485 000 dolara). Prelepi Ferrari 250 GT TDF Berlinetta iz 1956. je dostigao ponudu od 3,9 miliona dolara, ali nije rezervisan.

Izvor: http://www.vrelegume.co.yu/dnevnevesti.php?dv=1901
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony Xperia Neo L
ma trazis da ti naprave,kao npr. onaj iz from wreck to riches.manje kosta vise vrijed,jer ima novu tehnologiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 12:54:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.