Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ilić:Moguće da poslanici Nove Srbije podrže Nikolića  (Pročitano 4409 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
sto je onda G17+ imao prethodnog predsednika skupstine?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Nikolić potvrdio kandidaturu
Autor: Tanjug | 07.05.2007 - 12:48

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić potvrdio je danas Tanjugu da će se kandidovati za predsednika Skupštine Srbije.
Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Srbije Miloš Aligrudić izjavio je ranije danas da će ta stranka podržati zamenika predsednika Srpske radikalne stranke Tomislava Nikolića za predsednika Skupštine Srbije.
Aligrudić je novinarima u Domu Narodne Skupštine rekao da je DSS doneo takvu odluku prema demokratskom principu i da će glasati za onu političku stranku koja ima najviše poslanika. On je kazao da pregovori o vladi, za sada, nisu uspeli i naglasio da Skupština mora birti spremna da zaseda "po pitanju Kosova i Metohije u slučaju da bude ponovnih izbora".
"Odluka DSS-a je da ta stranka mora da učestvuje u konstituisanju parlamenta bez obzira na to da li će biti vlade", istakao je Aligrudić.
Demokratska stranka je ranije zvanično predložila Milenu Milošević za predsednika parlamenta.
U Domu Narodne skupštine očekuje se početak nastavka konstitutatvine sednice parlamenta na kojoj bi trebalo da se izabere predsednik i drugi organi parlamenta.
Konstitutativna sednica novog saziva počela je 14. februara i odmah po usvajanju Rezolucije o Kosovu prekinula je rad.
blic
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Ja svakako hocu, ali cu pre toga josh malo da zivim ovde da gledam vas kako mazete sopstvena govna na hleb od tri dinara, pa kad mi dosadi, saljem cv i palim  Smile , mozda negde iz daleka uspem da uradim nesto za svoju zemlju, odavde vise nema sanse, dok god je tu gomila onih koji je brukaju iz dana u dan...

Narod je radikalima dao najviše glasova.

Ako vam to ne odgovara, promenite mesto boravka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Ja svakako hocu, ali cu pre toga josh malo da zivim ovde da gledam vas kako mazete sopstvena govna na hleb od tri dinara, pa kad mi dosadi, saljem cv i palim Smile , mozda negde iz daleka uspem da uradim nesto za svoju zemlju, odavde vise nema sanse, dok god je tu gomila onih koji je brukaju iz dana u dan...

ja mislim da je ovo prva poruka, medju 120 gluposti, koja nije kretenska od strane ovog deckica koji je tvrdioda u njegovoj zgradi svi glasaju za LDP.dakle, 100% njih... Smile
btw. moja buducnost ce biti slicna...

neka stoka trune u svojim govnima
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
e, ljudi,

a sto bi podrzali nikolica kad se zna da ce on za par meseci na selo i da odustaje od politike?

da li ce mozda pogaziti rec nikolic?
sta kazu domaci zatucani nacisti na ovo???  Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Ilić: Podrška Nikoliću ne znači i podrška vladi SRS
Autor: Beta | 07.05.2007 - 13:27

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da podrška kandidatu Srpske radikalne stranke za mesto predsednika Skupštine ne znači da će Nova Srbija podržati i vladu u kojoj će učestvovati Srpska radikalna stranka.
Prilikom otvaranja obilaznice kod Ovčar Banje, Ilić je rekao da bi kandidat DS-a Milena Milošević mogla da bude predsednica Skupštine ako je postignut dogovor o formiranju nove vlade između demokratskih stranaka. U suprotnom Nova Srbija će podržati kandidaturu Tomislava Nikolića, rekao je Ilić i istovremeno poručio predsedniku Srbije Borisu Tadiću da prekine da se dopisuje oko formiranja nove vlade i sedne za pregovarački sto.
"U Srbiji ima 1000 poslova, ima i sredstava, samo treba da se formira vlada i da se počne sa realizacijom sredstava" rekao je Ilić
www.blic.co.yu
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
 Шеф посланичке групе Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да ће посланици те странке гласати да Томислав Николић постане председник Скупштине Србије зато што радикали имају највише мандата у парламенту.

Дачић је позвао Демократску странку Србије (ДШ) да формира владу са Српском радикалном странком (СРС), и евентуално социјалистима, зато што избори у овом тренутку никоме не одговарају.

"Како мислите да чекате резолуцију о Косову и Метохији без Скупштине, Владе и Уставног суда, и како овако Србија да брани Косово", упитао је Дачић.

Шеф посланичке групе мањина Пастор Балинт рекао је да ће подржати кандидата Демократске странке (ДС) Милену Милошевић зато што се мањинске странке сматрају делом демократског блока, и изразио наду да ће до 14. маја Србија ипак имати мањинску владу.

"Јасно је да неће проћи Милена Милошевић, и за то су одговорне све странке које су преговарале о влади", рекао је Балинт.

Шеф посланичке групе Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић рекао је да су посланици те странке спремни да подрже кандидата ДС за председника скупштине, али да очекују од те странке да покаже више озбиљности и да не да место мандатара Војиславу Коштуници.

Он је од ДС затражио да одговори да ли је данашњи дан "крај политичке авантуре са ДШ".

Јовановић је оценио да данашња расправа није само расправа о кандидату за председника парламента, већ да говори о неспособности победника 5. октобра да Србији наметну нове вредности.

Посланик Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак оценио је да се ДШ одлучила за подршку Николићу како би се осветила ДС због тога што није пристала на ултиматуме у преговорима о формирању владе.

"Подршком Томиславу Николићу Србија губи шансу да икада више добије демократску владу, јер, чак и да је формирају ДШ, ДС и Г17 Плус, она неће бити демократска, јер ДШ није демократска странка", казао је Чанак.

У 17.10 у Скупштини Србије је почела полусатна пауза, након које ће бити настављена расправа о избору председника парламента. Расправа би по пословнику могла да траје пет сати.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Председник Ромске партије Срђан Ссајн изјавио је данас да он, као једини посланик те странке у парламенту, неће гласати ни за једног од два предложена кандидата за председника Скупштине Србије.

Шајн је на седници скупштине казао да ни један предлог - ни кандидатура Милене Милошевић из Демократске странке ни Томислава Николића из Српске радикалне странке (СРС) - нису резултат програмских договора и компромиса, нити јасне програмске перспективе Србије.

Према његовим речима, предлагање кандидата представља "демонстрирање силе - ко је јачи на политичкој сцени" а да нико "не размишља о томе како грађани Србије тешко живе".

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Кандидат Српске радикалне странке (СРС) за председника Скупштине Србије Томислав Николић рођен је 15. фебруара 1952. године у Крагујевцу.

По занимању је грађавински техничар. У Крагујевцу је студирао на Правном факултету, али је школовање прекинуо и запослио се.

Каријеру је започео у Грађевинском предузећу "Жеграп". Био је шеф изградње на прузи Београд-Бар, радио је у Мајданпеку, Прибоју, Требињу, Београду и другим местима широм бивше Југославије.

У фирми "22. децембар" био је шеф инвестиција у периоду од 12 година, а две године и технички директор Јавног комуналног предузећа у Крагујевцу.

Николић се партијски први пут ангажовао у Народној радикалној странци у Крагујевцу. На његову иницијативу дошло је до уједињења те странке и месних одбора Српског четничког покрета Војислава Шешеља и стварања нове странке 23. фебруара 1991, под називом Српска радикална странка.

За председника СРС изабран је Војислав Шешељ, а Николић за потпредседника. Касније је три пута биран за заменика председника странке, последњи пут на Седмом отаџбинском конгресу странке 8. октобра 2006. године.

Николић је од 1992. године посланик у Скупштини Србије и једини посланик који је биран у сваки сазив од 1992. године.

Заједно са Војиславом Шешељом, 1995. године осуђен је на тромесечну казну затвора коју је издржавао у Гњлану.

У марту 1998. године изабран за потпредседника Владе Србије, а крајем 1999. године за потпредседника Савезне владе СРЈ.

Учестовао је на председничким изборима 2000. године и освојио треће месето иза Војислава Коштунице и Слободана Милошевића.

На председничким изборима 2003. године добио је највише гласова, али због недовољне излазности није постао председник.

На поновљен изборима 2004. у првом кругу освојио највише гласова, а у другом кругу изгубио од Бориса Тадића.

Шеф је посланичке групе СРС која је са 81 послаником најбројнија у скупштини.

У младости се бавио атлетиком.

Објавио је 12 књига, међу којима су "Ровови у народној скупштини", "Кад падне влада", "Милошевић пада" и "Од почетка".

Ожењен је Драгицом и има синове Радомира и Бранислава.

Кандидат Демократске странке за председника Скупштине Милена Милошевић рођена је 19. јуна 1950. у Београду.

Студирала је на Правном факултету у Београду.

Радила је 16 година као правник на пословима правне контроле кредита у пословима осигурања имовине и лица.

Била је потпредседник и председник општине и посланик у Скупштини Републике Србије.

Члан је ДС од 1992. године, члан је општинског одбора Врачар, члан Градског одбора Београда и члан Председништва Градског одбора. Председник Надзорног одбора ДС. Члан је Главног одбора ДС.

Обављала је функције општинског одборника, градског одборника, потпредседника Скупштине општине Врачар, председника СО Врачар, председника одборничке групе у Скупштини града Београда.

Један је од оснивача и потпредседник Савеза слободних градова и општина и члан председништва Сталне конференције градова и општина.

На парламентарним изборима 21. јануара 2007. изабрана је за посланицу у Народној скупштини Републике Србије.

Удата, мајка једне кћерке.

Говори руски, служи се енглеским језиком.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Ja svakako hocu, ali cu pre toga josh malo da zivim ovde da gledam vas kako mazete sopstvena govna na hleb od tri dinara, pa kad mi dosadi, saljem cv i palim Smile , mozda negde iz daleka uspem da uradim nesto za svoju zemlju, odavde vise nema sanse, dok god je tu gomila onih koji je brukaju iz dana u dan...

ja mislim da je ovo prva poruka, medju 120 gluposti, koja nije kretenska od strane ovog deckica koji je tvrdioda u njegovoj zgradi svi glasaju za LDP.dakle, 100% njih... Smile
btw. moja buducnost ce biti slicna...

neka stoka trune u svojim govnima

hvala na podrsci, ali nema sanse da su u mojoj zgradi svi glasali za LDP  Smile , pomesao si me (mada imam jednu plavushu shto je redovno u kupacem u dvoristu, koju bi mozda vredelo nagovarati  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.