instalirao sam phpbb3 forum, u instalaciji dobio sam dva styla ( subsilver2 i prosilver). E problem je u postavljanju nove teme,odovora na temu.... znaci nigde ne vidim button za novu temu, gledao sam u setu slika dali uopste postoje ti dugmici, naravno ima ih i sve je podeseno kako treba ( bar ja tako mislim). Kad podesim da bude default prosilver onda ima opcija "pocni novu temu" i "odgovori na temu", ali to je samo tekst, dugmeta uopste nema. A kad postavim default subsilver2 onda uopste nema nista, u cemu je problem, verovatno treba jos nesto da se podesi??
Aj prosli put ti je bio prvi... ali sad bi stvarno mogao da ili postujes u staru temu, ili postuje su temu sa pitanjima o phpbb...
Forum ima prevod, ali nema graficke elemente na tom jeziku... nema sve dugmice koji se traze, i zato prikazuje prazno... Postoje na zvanicnom sajtu i arhive sa time u sekciji za download jezika, ali treba skinuti i uploadovati gde je mesto...
Temu zakljucavam... koristi phpbb temu kao i svi ostali... I procitaj manual. Ako si trazio srpski jezik manuala jer ne znas engleski, odmah batali i ustedi i meni i tebi vreme i zivce...
« Poslednja izmena: 14. Nov 2009, 11:11:53 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!