Navijaci Crvene zvezde morali su da strepe do tri minuta pre kraja regularnog dela susreta protiv danskog Odenzea, kada je Vidic postigao pobedonosni gol za 4:3 i tako odveo "crveno-bele" u drugo kolo Kupa UEFA.
Beogradjani su poceli furiozni i vec posle cetiri minuta Zigic je postigao prvi gol. Samo sest minuta kasnije Danci su izjednacili, ali je Vidic gotovo u sledecem napadu ponovo doveo "crveno-bele" u vodjstvo.
Povela je zatim Zvezda i sa 3:1 fantasticnim golom Djordjica, da bi Hojer u 39. minutu smanjio na 3:2. U drugom poluvremenu, medjutim, "crveno-beli" nisu vise licili na sebe. Potpuno su se povukli na svoju polovinu i dozvolili Dancima da preuzmu potpunu incijativu. Gol je "visio u vazduhu", sto se i desilo u 77. minutu kada je ponovo Stokholm, uz dosta srece posle odbijene lopte, uspeo da savlada Disljenkovica.
Igracima Crvene zvezde nije preostalo nista drugo nego da svim snagama krenu ka golu Odenzea kako bi u preostalom vremenu postigli gol kojim bi sprecili eliminaciju. Kada se cinilo da je vremena sve manje i da bi moglo da se desi ono sto niko od 35.000 gledalaca na "Marakani" nije zeleo, Nemanja Vidic uspeo je da savlada odlicnog golmana Jensena i postigne konacnih 4:3.
Tako ce se listic sa imenom Crvene zvezde naci u sesiru iz koga ce u petak biti izvuceni parovi za drugo kolo Kupa UEFA.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja sam Partizanovac ali mi je jako drago sto su prosli. Svaka cast Djordjicu zaista, odradio je dosta toga, a Vidic se sa 2 gola samo iskupio za greske... Ali tako i treba !!!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!