Strana 7 Neo Geo - AES / MVS / CD Capcom generalno
Strana 8 CPS1 / CPS2 / CPS3 SEGA Model 2 opis Jaguar Panasonic M2
Strana 9 Kućna arkada (uradi sam) Sega Titan opis Atari generalno Sega Model 3
Strana 10 Sega Model 1 Sega Model 2 igre [Madlittlepixel] Tempest - mini arkada [Madlittlepixel] Arcade 1up Atomiswave SETA Aleck64 (sve igre) Konami TMNT Based Hardware (sve igre) [Madlittlepixel] Home Arcade [Madlittlepixel] Stranger Things Mini arkadna mašina [Madlittlepixel] Mortal Kombat Mini arkadna mašina Segina ST-V Titan video recenzija
Nista meni ne radi. Ja koji god emulator da skinem, nece, uvijek se nesto iskomplikuje i izbacuje neke errore, ili ako nadjem dobar emulator rom me pocne zajebavati. Nikako da uskladim oboje. Koje ste vi emulatore skidali, koji je najbolji?
Evo skinuo sam sada verziju 0136 i kad sam kliknuo na exe file koji sam dobio, ekstraktovalo mi se sve na desktop. Kada pokrenem mame aplication, pojavi mi se "No game found. Please check the rompath specified in mame.ini file. If this is first time using mame, please see config.txt file in docs directory for information of configuring mame.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 19:50:25 od jgjgjgjgjg »
Normalno da nemas igara, emulator dolazi solo. Skini nekoliko igara i ubaci ih u roms folder unutar foldera od emulatora (trebalo bi da vec postoji). Ako igre dobijes u vidu .zip arhiva ne raspakuj ih, samo ih ubaci i radice.
Evo sad kad sam skinuo par igrica, stavim ih u rom folder medjutim ne mogu da se pokrenu jer mi se pojavi the selected game is missing one or more requied ROM or CHD images. Please selecet another game. Press any key to continue.
Ovih dana, pojavila se nova verzija MAME, koja ima oznaku 0.140 i može se preuzeti sa zvaničnog sajta emulatora. Kao i uvek, spisak svih novina možete videti ovde.
Nažalost, kada je reč o portovima kao što je naš omiljeni MAMEUIFX, stanje trenutno deluje veoma loše.
Negde sredinom maja, autor ovog izdanja je objavio da će napraviti pauzu do septembra ili oktobra, ali sada se čini da je dalja budućnost projekta vrlo neizvesna.
Naime, MAME tim je napravio neke promene u kodu, koje kao da za cilj upravo imaju da drastično smanje broj portova ovog emulatora,
Nažalost, praksa pokazuje da se to ostvaruje. MAMEXT port je pre par dana otišao u istoriju, MAMEPlus! nije više oficijalno aktivan, a po rečima mamesicka, momka koji duže od sedam godina radi na MAMEUIFX-u, i on će uskoro biti poslat u penziju. Plan je ipak da se prvo izbaci MAMEUIFX 0.140, ali je ipak neizvesno da li će se to ikada desiti.
Nadamo se da će se narednih dana situacija ipak malo rasčistiti. Ako imate svog favorita za kojeg mislite da bi trebao da zameni MAMEUIFX u našoj (budućoj) MAME sekciji, javite nam na našem forumu.