Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 497 498 500 501 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 966256 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Opet nece, pojavi mi se User account control i kaze, do you want to allow the following program to make changes to this computer, a kad kliknem yes ono se samo spusti i igra nece da se podigne.
Probaj da ugasis user account control iz conrol panel-a. Ili da napravis novi account, i iz njega pokrenes igru.
IP sačuvana
social share
Jer tako smo odrasli,
vaspitani spartanski.
Detinjstvo nismo imamli
da postali bi najbolji!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 158
Zastava chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Apple iphone 5
kako da promenim kontrole na nfs the run , nece da prihvati brak and acelerate na strelice :S , al oce na numeroloskoj , i zasto kada namestim na volan papucicu za gas i kocnciu o5 isto nece da stavim ? jel zna neko... hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia c2
Imam problem pri instalaciji igrice Medal of Honor Airborne tj kad ukucam serial code  pojavi se na sekund crni prozor kao Comand Prompt i onda se nista ne desi. Samo mi izadje . Da li neko zna u cemu je problem ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Planiram da kupim graficku karticu: nVidia 9500 GT 512MB PCI Express
Pa me interesuje koje novije igre mogu da igran sa njom, nezavisno od ostalih komponenti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung C3050
Imam problem sa FIFA 12. Kada igram preko tastature sve je ok,a kada igram preko džojstika svaki put kada moj igrač dobije loptu on je nekako odbija od sebe iako ja ne diram kontrole.U početku sam mislio da je uključeno automatsko dodavanje ili nešto slično ali ne.Sve sam postavio na manual i opet isto. Pomoć!  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia C2-01
Imam problem sa FIFA 12. Kada igram preko tastature sve je ok,a kada igram preko džojstika svaki put kada moj igrač dobije loptu on je nekako odbija od sebe iako ja ne diram kontrole.U početku sam mislio da je uključeno automatsko dodavanje ili nešto slično ali ne.Sve sam postavio na manual i opet isto. Pomoć!  Smile

Da li ti dzojstik samo pravi problem na FIFI 12 da li ti pravi problem u nekim drugim igrama kao npr FIFA 11 PES ili nesto slicno ???
IP sačuvana
social share

Only the best !                                      WINDOWS

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Imam problem sa CS 1. 6. Probao sam sva resenja sa raznih foruma ali nista ne pomaze. Znaci ovako. Resim da reinstaliram windows, reinstaliram sve ful radilo instaliram cs fps zakucan na 100 i posle nekoliko dana krene da pada. Ono padne na 40 i varira od 40 do 60. I bas me nervira. Isto se desava i na non-steamu i na steamu. Znaci nije do stima/non-stima. E sad. Sve sam uradio. V-sync-off,ono filtering sve na off. I nista. Pomislim da je do drajvera instaliram nove. Nista o5 isto. E sad ako imate neku pomoc plss mnogo me nervira. Sry ako sam omasio temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
 Pozdrav

Radi se o igri Renegade ops(Steam). Zeza me gamepad tj. igra neće sa njim da radi. Imam logitech Dual Action, skinuo sam ovo http://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=xinput_r444_x64.zip&can=2&q= i kopirao u steam common renegade ops i ništa. Šta treba raditi  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Arandjelovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S 2
Problem pri instalaciji Skyrima.

Kada treba da pokrenem instalaciju Skyrim pise mi sledece:

" The version of this file is compatibile with version of windows you're running.
Check  your computer's system information  to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit)
version of the program, an then contact software publisher "

Ja posedujem Windows 7 Ultimate

Konfiguracija mi je :

4gb RAM memorije

Nvidia Gforce 9600GT

HDD 500gb

Processor Dual Core x64 5000+

Sta treba da uradim da bi mi pokrenulo instalaciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava teslic
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Apple iphone 5
imam problem za cod 4 igram sve normalno i kad krene mapa vacant izbaci me iz igrice nekakav error a u error-u pise ovak: fastfile for zone 'mp_vacant' appears corrupt or unreadable (code 107.)  Smile Smile
IP sačuvana
social share
+_+BORIS+_+
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 497 498 500 501 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.