Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Nov 2024, 07:29:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Idealan doček Nove godine bio bi...  (Pročitano 1656 puta)
31. Dec 2005, 12:49:40
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.0
mob
Apple 15
Oni su gostili Glas u 2005.

Idealan doček Nove godine bio bi...

Boris Bizetić
Najsmešniji "Roker s Moravu" ili Slavujka, Boris Bizetić smatra Novu godinu, ne "najluđom noći" već praznikom za porodicu.- U poslednjih 27 godina tek tri puta je nisam dočekao kod kuće i to jer sam bio profesionalac i zabavljao druge. Kod nas se uvek 30. decembra svečano i kolektivno kiti ogromna jelka, do plafona. Sam 31. posvećen je pripremama za doček. A doček počinje otvaranjem poklona od svih za sve, gde je važnije iščekivanje od samog poklona. Potom obavezni šampanjac koji inače baš ne volimo...ali eto prilike!

Ovaj praznik, kaže Boris, nije prilika da se gaje negativne misli. Ipak, neki pokloni bi izostali.- Onima koji ne volim, i koji mi sve ove godine nisu činili dobro, poslao bih na vrata Deda Mraza koji bi umesto da im donese nešto, tražio da ga prime na hranu i prenoćište. To bi im bilo više no dovoljno!

Mima Karadžić
Najpoželjniji neženja SCG Mima Karadžić, smatra da je nepopravljivi romantik i takav će i ostati, te je idealna Nova godina bila sa nekim koga voli, u opuštenoj i intimnoj atmosferi.- Bez mnogo ljudi, po sistemu sve više od dvoje je gužva. Dovoljan je par za sreću. Bilo bi lepo da se vidi nebo i da na njemu bude mnogo zvezda. Obavezno i dobro vino, koje za praznik znači isto što tačka na slovu "i". Više puta sam imao skoro idealnu situaciju, ali sam bio u Australiji i Egiptu... Bilo je lepo, vredno pamćenja, skoro savršeno, ali daleko. Sada samo želim da to bude ovde, da se osetim kao svoj na svome i da to bude sa nekim s kim ću ostati ceo život. Mima Deda Mraza doživljava onako kako je on predstavljen u starom dobrom sentimentalnom duhu Holivuda.

- Poslao bih ga na vrata mnogima, možda celom svetu, da kao i na tom velikom platnu donese pozitivnu energiju i dobro ljudima. U tim predstavama, ljudi mogu da budu i tužni i neraspoloženi, ali kad uđe taj duh blagostanja, kao da nije važno ništa sem želje za dobrim. E, takav Deda Mraz nam treba danas.

Momčilo Bajagić
Bajaga bi Novu godinu voleo da dočeka u toplim krajevima, svejedno u kom mestu. U poslednjih 13 godina je, kaže, samo dve godine odmarao. Ostale su bile radne.- To znači da bi to "idealno" bilo negde na južnoj hemisferi. A kako niko nije samodovoljan, voleo bih da sa mnom bude moja porodica i nekoliko najbližih, sa kojima mi je uvek dobro.

Deda Mraza bi poslao deci, svojoj, kao i ranijih godina, i kao što radi uvek kada nije sa njima. Jer, kaže, jedino još ona veruju u njega.

Siniša Kovačević
Imao sam idealnu Novu godinu. Bila je to 1980. Neću da kažem šta se tada dogodilo, ali ako napomenem da sam bio 25 godina mlađi, već je dovoljno. Deda Mraz me vezuje za nešto lepo, pa bih ga poslao svima onima koje volim i želeo bih da svakome od njih pošaljem ono što mislim da bi im donelo sreću i radost.

Nekome zdravlje, nekome novac, nekome spokoj, nekome put tamo kuda želi... Sto ljudi sto ćudi, pa tako nekoga usrećuje samo to da prestane da ge boli zub, a nekoga deveta kuća na Dedinju. Dragim ljudima želim ono što oni misle da im nedostaje za potpunu sreću. Onima koje ne volim ne bih poslao Deda Mraza nego finansijsku policiju.

Ljiljana Blagojević
Imala je više idealnih dočeka. Ali, uvek može bolje!- Dovoljno mi je da budem s ljudima koje volim. Izdvojila bih doček na Rajni, u Kelnu, s porodicom, uz vatromet. Ranije sam uvek nove godine dočekivala na snegu, a sada bih volela da to ponovim na tropskom mestu. Ljiljana bi Deda Mraza ipak poslala deci jer niko nema prava da im oduze potrebu da veruju.

- Kada je moja ćerka Kalina bila mala, napisala je pismo predsedniku SAD-a u kome se žali što Deda Mraz kod nas više ne dolazi. Ovde se grozno živelo. To pismo nikada nije poslato, a ja sam ga sačuvala kao podsećanje na iskrenost i naivnost. Svojstvenu samo deci.

Dragoljub Đuričić
U 2006. bubnjar Dragoljub Đuričić ne bi ušao lupajući u doboše, ali muzička pratnja ne bi izostala. I to cirkuska, dok mu je glava u čeljustima nekog opakog lava.- Najrađe bih dočekao Novu godinu kao ukrotitelj životinja u cirkusu. Tako je nikad dosad nisam proslavio i sigurno bi bila nezaboravna. Verujem da bi me, posle izvesnog vremena, divljač slušala, jer me ovako niko ne sluša, ni u kući, ni oko nje. To bi mi bila ubedljivo najlepša Nova godina od prethodnih pedesetak, koliko sam ih dosad proslavio - kaže Đuričić. "Mani me se drugarice Kinski, pevao je svojevremeno Đole Balašević, ali, Đuričić ne bi ni u kom slučaju bio spreman da preko usta prevali to "Mani se mene lepa Nasto".

- Kad bih mogao sebi da ispunim jednu klinačku želju, voleo bih da mi u ponoć na vrata zazvoni baš Nastasja Kinski, i to da mi donese domaću sarmu. Ona mi je još iz detinjstva bila i ostala ideal lepote. Ali, da bude obučena u kostim Deda Mraza. A, ne bi me, čak ni tako zamaskirana, prevarila. Poznao bih je po očima - kaže Đuričić. Devetogodišnjem sinu Andriji poslao bi u ponoć ne stereotipnog Deda Mraza već Ivana Balića, najboljeg rukometnog centar-beka na svetu, koji bi, malom Andriji rukometašu, odneo zlatnu loptu. To bi ga baš obradovalo - siguran je tata Đuričić.

Inspektor Blaža
Palme, more, u zagrljaju dve cice sa atributima, od kojih je barem jedna Pamela. Na ovakvom dočeku falio bi samo Prljavi inspektor Blaža. Ali, njegov doček Nove godine iz snova je drugačiji.- Idealna proslava za mene bi bila kada bi me pustili da tu noć ostanem sam u kući. Sa brdom hrane ispred mene, a da na televiziji bude odličan program, kakav inače neće biti, niti je i jedne godine bio. Znači, nema žene, nema dece. Samo ja.

- Pa, da još prikazuju neki od onih programa što inače na nekim kanalima puštaju posle ponoći. Ne znam ja, pričali mi prijatelji, ali ja nikako ne mogu da ih dočekam, zaspim pre nego što počnu. E, kad bi za Novu godinu to počelo negde od osam uveče, to bi bio super doček - mašta Blaža. Na pitanje kome bi poslao Deda Mraza, prvo razmišlja, promišlja, a onda mu pukne i večito pitanje: Da li on uopšte postoji? A, pod pretpostavkom da ga negde ima, najradije bi ga poslao majci - i to sa tacnom spremljene hrane iz nekog dobrog restorana, sa nešto ćevapa i pljeskavica.

- Ceo život ona mene hrani, pa bi bilo lepo da, barem za Novu godinu, ona malo odmori, a da ja nju nahranim. Jednom, za promenu.

Tanja Peternek-Aleksić
U naše živote ulazi sa željom da nas nauči da su i Srbi ljudi "kao sav normalan svet" Tanja Peternek-Aleksić kaže da se tokom priprema za Novu godinu toliko umori da nema snage da uživa u "najluđoj noći".- Meni je idealna Nova godina bila ona koju sam prespavala. Deca su me samo na trenutak probudila da mi čestitaju i pustila me da nastavim. Izdvojila bih i onu koju sam čekala pripremajući se da rodim mlađu Anju.

- Termin za porođaj bio je 31. decembar. Tako smo svi u porodici sačekali Novu godinu čekujući da odem u bolnicu i rodim novog člana porodice Aleksić. Svi smo bili pripravni, ali je Anja odlučila da se rodi dve nedelje kasnije. Tanja bi najomiljenijeg dedu sveta poslala deci u ustanovi Zmaj Jova Jovanović.

- To su deca bez roditeljskog staranja, koja su prerasla ustanovu u Zvečanskoj. Oni sami brinu o sebi i želela bih da ih život nagradi i pokaže im da zaslužuju mnogo više i bolje od toga što su do sada dobijala.

Bilja Krstić
Najviše voli da Novu godinu čeka sa svojom decom.- Uvek sam sa Milicom i Lenkom jer one su te sa kojima i obnovim energiju.A ako bi slanje Deda Mraza na nečija vrata bio način da se nekome zahvalimo, ona bi to zadovoljstvo priuštila eksministru.

- Deda Mraza bih poslala Boži Đeliću i poželela mu puno uspeha u tome što sada radi. On je jedan od retkih političara koji mi je izlazio u susret i kada sam ga molila makar za sitnicu koja bi pomogla kulturi.

Bora Đorđević
Pa, da se razgaćim, da bude opušteno i u kućnoj atmosferi... A takav doček nisam imao godinama! Za Novu godinu stalno radim i ne pamtim kad sam zadnji put bio u prilici da je tako provedem - kaže Bora Čorba. Za ovu Novu godinu Riblja čorba će svirati na Zlatiboru, a za Srpsku novu godinu u Italiji. Nema odmora.- Mislim da je Deda Mraz najpotrebniji Karadžiću i Mladiću - smatra Bora. Samo ima tu jedan problem!- Teško je naći adresu!!!

Dušan Prelević
Idealna Nova godina? To bi morali da budu neki Karibi. Ili bar Kuba, ali što pre, dok je Fidel Kastro još živ, pa da može da se izdrži tamo. Naravno, išao bih sam, jer nemam s kim, kad su oko mene sve ludaci. Sedeo bih tako, slavio i prebirao po uspomenama - kaže Prelević. Za najluđu noć nikome ne bi poslao ništa, a posebno ne Deda Mraza.- Njega nikome. Možda bi im pre poslao policiju ili likvidatore. Ali, ne bih ih nabrajao poimence. Ima tu mnogo adresa.

Zeka Milioner
Ozbiljan je do te mere da misli da bi to sudbinsko pitanje trebalo i zakonom regulisati.- Da, mislim da bi Novu godinu zakonom trebalo proglasiti za praznik koji se obavezno slavi s porodicom. I to sa svojom. Pogotovo u ovo vreme kada se živi brzo i kad niko nema vremena. Ali, da posle svi obavezno odnesu potvrdu nadležnom organu, da dokažu da su taj praznik dočekali sa ukućanima. Šalu na stranu, ja sam dosad za tu noć uvek ili radio ili putovao i bio na raznim žurkama, ali što sam stariji, to mi je prijatnije da te noći budem kod kuće.

Da može, Deda Mraza bi poslao svojoj ženi i to sa originalnim i krajnje skromnim poklonom.- Poslao bih joj još jednog mene, ali bi duplikat morao da ima mnogo više vremena za nju. Original je uvek u nekoj gužvi, i zauzet raznim glupostima, pa bih radije sedeo kod kuće - kaže.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
pa da
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Nov 2024, 07:29:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.