Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 08:40:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Godinu dana od prekida pregovora sa EU  (Pročitano 12037 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070228
Malkovic,

Sudskom presudom Haskog tribunala je jasno navedeno da masovna ubistva u Srebrenici jesu genocid. Odlukom medjunarodnog suda u Hagu je presudjeno da Republika Srbija odnosno tadasnja SRJ nije odgovorna za genocid, ali jeste sto nije uhapsila ljude koji su optuzeni za najteza dela ratnih zlocina.

i shta sad, jer smo mi srbi iz srbije pochinili genocid il ne? i jesmo li duzni da platimo odstetu? koliko znam pravo, ne moze obadva? sto se tiche hapshenja danilo, nemoj me nasmejavati pred nedeljni ruchak Smiley da oce da ih uhapse od mi6, cie, nsa ili svih obavestajnih vojnih ili vec kakvih agencija ne bi im vredelo im da se zakopaju u pesak u kalahariju... bili bi nadjeni. to je proseravanje i to svi znamo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070228
shkvadro, zhelim vam prijatan nedjeljni objed moram da grem... djurdjevdan je, ne? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Како до сада нисте схватили, да је Руфутабис Битићи дечко са проблемима. Свака полемика са њим само погоршава његово стање.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Malkovich ovo već postaje zanimljivo. Ubacuješ red panslavističke demagogije pa red pljuvanja po "izdajnicima" i tako u krug. Uz to izbegavaš svaki argument i celu diskusiju držiš na površini oslanjajući se na vrlo klimave postulate postojanja zvanične srpske politike devedesetih. "Srbija je okrenuta slovenskim korenima", ovo ništa ne znači već predstavlja odbranu jednog pogrešnog mišljenja koje je srbiji mnogo zla nanelo.

Mi možemo da pričamo gde je Srbija danas i šta je potrebno da bi se Srbija izvukla iz krize u koju je uvalio upravo tvoj način razmišljanja. tako da ne treba ni mene ni bilo koga drugog da čudi što se najbolje razumeš sa čovekom koji u potpisu ima slike 4 ratna zločinca.

Onda pređemo na red toga kako genocida nije bilo iako postoji presuda da jeste i tako se stvara osnova za nastavljanje iste one fundamentalističke politike koja je Srbiju dovela ovde gde je. Tu ne pomažu ni teorije zavera i teze kako su naše ratove skovale velike sile, jer takve teze upravo služe da bi se skinula odgovornost sa jedne pogrešne i pogubne politike.

Malkovichu, sledeći put kada budeš nešto pisao pročitaj jer se u tim pisanjima kriju razlozi zašto mnogi Srbi ne žive u svojim kućama, zašto 200 000 ljudi nije među živima, zašto je Srbija osramoćena, ponižena i osiromašena. Sa druge strane imamo viziju drugačije Srbije. I ovde da se vratim na temu i ono što sam ti u startu napisao. EU je za Srbiju preko potreban putokaz, međutim EU kao organizacija je vrlo neuspešna. Mi, na žalost, danas nemamo izbora. Ili EU ili da budemo Evropski Iran. Ja Srbiji želim sve najbolje pa joj tako želim i EU. Oni koji Srbiji žele da budu pod Ruskom čizmom vođeni nekakvim besmislenim teorijama o bliskosti dva naroda ne znaju ni istoriju ni politiku.

Srbija budućnost jedino ima ako je sama sebi obezbedi i nemojte više Srbe pretvarati u imbecile kojima je potreban neko da ih vodi za ruku.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 08:40:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.