Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:44:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хулигани или .........  (Pročitano 22517 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Хулигани или .........
Momci koji su razlupali grad, nisu huligani, pogledajte to sa ove strane. To su mladi koji osecaju bes, zbog loseg zivota i vladavine ovih demonkrata, sobzirom da ova vlast nije nista uradila da usmeri opravdani gnev srpskog naroda, nije se nista drugo ni moglo ocekivati. . . Mislim kada nama na dan protesta protiv otimanja kosova i metohije predsednik Tadici boravi u rumuniji!!! Zapitajte se ko vlada pa onda osudite mlade za huliganstvo. . .

Znas sta...I ja sam isto mlada kao i ti klinci...Isto tako osecam bes zbog loseg zivota vecine ljudi koji zive u ovoj zemlji....
Ogorcena sam jer majka moje najbolje ortakinje  jedva skrpi za hleb i skolovanje dvoje dece iako je zavrsila i srednju skoli i fakultet i radi od jutra do sutra za neke bedne pare...
Ogorcena sam jer su putovanja u druge zemlje za standarde vecine ljudi(a tako i standarde moje porodice) preveliki... Sto necu videti ni Pariz ni London ni Dublin u skorije vreme...
Ogorcena sam jer  skolarina na  Akademiji kosta 2000 evra...Sto i kad hoces da se obrazujes ne mozes jer nemas novca za to...
Sto smo u takvom zaostatku da su ljudi koji se bave bilo kakvom vrstom umetnosti mogu da se oproste sa istom jer od nje nema hleba...Ili ga ima malo...
Na kraju krajeva...besna sam sto moram da zivim u istom gradu sa takvim varvarima koji su''samo besni mladi ljudi''...

A opet se ne secam da sam ja bila tamo i krala patike i demolirala sopstveni grad..
Ni ja, a ni tgoliko drugih ljudi koji imaju mnogo manje od mene...Ne postoji nikakav izgovor, nikakvo opravdanje...

To su nevaspitana, bezobrazna, primitivna deca bez svesti i osecaja za dobro i lose..I to nema vise veze ni sa drzavom, ni sa vlascu, ni sa losim zivotom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70

Znas sta...I ja sam isto mlada kao i ti klinci...Isto tako osecam bes zbog loseg zivota vecine ljudi koji zive u ovoj zemlji....
Ogorcena sam jer majka moje najbolje ortakinje  jedva skrpi za hleb i skolovanje dvoje dece iako je zavrsila i srednju skoli i fakultet i radi od jutra do sutra za neke bedne pare...
Ogorcena sam jer su putovanja u druge zemlje za standarde vecine ljudi(a tako i standarde moje porodice) preveliki... Sto necu videti ni Pariz ni London ni Dublin u skorije vreme...
Ogorcena sam jer  skolarina na  Akademiji kosta 2000 evra...Sto i kad hoces da se obrazujes ne mozes jer nemas novca za to...
Sto smo u takvom zaostatku da su ljudi koji se bave bilo kakvom vrstom umetnosti mogu da se oproste sa istom jer od nje nema hleba...Ili ga ima malo...
Na kraju krajeva...besna sam sto moram da zivim u istom gradu sa takvim varvarima koji su''samo besni mladi ljudi''...

A opet se ne secam da sam ja bila tamo i krala patike i demolirala sopstveni grad..
Ni ja, a ni tgoliko drugih ljudi koji imaju mnogo manje od mene...Ne postoji nikakav izgovor, nikakvo opravdanje...

To su nevaspitana, bezobrazna, primitivna deca bez svesti i osecaja za dobro i lose..I to nema vise veze ni sa drzavom, ni sa vlascu, ni sa losim zivotom...

Svaka cast OP... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja idem na tekme od 98-me godine i milion puta sam,ne samo ja,lomio po stadionima i tukli se sa drugim navijacima.Al ja na to gledam kao na deo navijackog sveta a ne kao problem cele nase omladine.Ko zna kolko je njih prslo i lomilo bi sve zivo al nemaju gde jel ih npr sport ne zanima.
Mada sam sad zreliji i nisam vise klinac tako da izbegavam na tekmama ta sranja.Proslo me je to pubertedsko ludilo.Nekoga to nikad ne prodje.  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja kazem da organizujemo mi boks za nase omladince da iskale taj bes jedni na drugima. Em sto ce valjda doci pameti em zarada od prodaja ulaznica ce da ide za izgradnju Srbije. Moze svaki dan da se ima mec.
Ja mislim da je to odlicna ideja! Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Nisam ni ja krao a bio sam.Ja ne opravdavam i osudjem svaki vid nasilja ali do nekle razumem tu decu.Nismo mi svi isti ne mozemo meriti po sebi i reci ja nisam to uradio i ja sam bolji od njih.Da smo zaista bolji bila bi i ta deca bolja.O toj deci niko ne brine,pocevsi od kuce pa preko skole i zavrsiti na tv.Ta deca jesu ogorcena i besna,mozda mi to nismo pokazali tada ali verujem da svako kad tad pokaze svoj bez na sve ono sto ga okruzuje ili se posvadja sa nekim ili se napije ili se drogira i sl.Svaka stvar koju mi uradimo ima neki uzrok.Lepo je Davidovac pitao zasto su oni takvi...Zato sto su ne vaspitani,slazem se ali ko je tome kriv?Ako oni gledaju nasilje sta ocekujete od njih.SF je rekao nesto sa cime se ne bi nikako slozio a to je da treba nasiljem odregaovati na ovo sto oni rade.Pa zato su i takvi ko zna kakvu su reprsiju oni imali od stane svojih roditelja i sta ako je ovo njihova osveta na sve sto im se u zivotu skupilo.Kaoko smo strogi prema drugima a prema sebi jako blagi....Ako su ta deca bolesna,a jesu to znaci da ih treba leciti a ne nasilnicki se ponasati prema njima.Oni su samo pokazatelji naseg palog drustva...Oni su ocigledno videli da lepim ponasanjem ne mogu nista i da ako se sklanjaju svi ce ih gaziti i krenuli su da se svete.Skoo sam slusao ispovest nekog dzeparosa koji je rekao kako mu uopste nije zao ljudi koje pokrada i pitao da li je mene nekome zao.Kakvi smo mi prema drugima taki ce i drugi biti prema nama.Mozda ne bas ta licno osoba ali neka druga sigurno hoce.Da smo mi bolji prema drugima i ti drugi bi bili bolji.To je pre mene davno rekao i Dosotojevski. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Ma, otkad je neko od 20 godina dete???
Alo... upropastili smo omladinu...
Do 40-te zive sa roditeljima... onda se zene... sve se svodi na... nemoj sine, mama ce... nemoj to da vuces... tesko je... tata ce... evo ti pare za izlazak... lepo se provedi... dobio si keca... imas 200 neopravdanih... nista... mama ce da opravda, ti samo sedi kod kuce...  Smile

Nisu oni deca... oni su nesposobnjakovici...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
pa dobro anea ja predpostavljam da tebi mama jos uvek ne daje kintu i da je sama zaradjujes od 18te godine? jbg necemo tako...
izroda svakavih ima, njih lopove niko nije unistio oni su rodjeni takvi, njima ni vaspitanje u manastiru ne pomaze...
a najbolje je da nas roditelji odgajaju ko svinje svoje mlade, pa kad oni budu gladni da nas jedu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
pa dobro anea ja predpostavljam da tebi mama jos uvek ne daje kintu i da je sama zaradjujes od 18te godine? jbg necemo tako...
izroda svakavih ima, njih lopove niko nije unistio oni su rodjeni takvi, njima ni vaspitanje u manastiru ne pomaze...
a najbolje je da nas roditelji odgajaju ko svinje svoje mlade, pa kad oni budu gladni da nas jedu....
Ne mogu se nikako sa ovim složiti... Vaspitanje, i sve ono što ide od kuće, ključ je kasnijeg ponašanja i postupaka.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
njih lopove niko nije unistio oni su rodjeni takvi, njima ni vaspitanje u manastiru ne pomaze...
cenish da postoji lopovski gen?
lepo ti kaze bambi, sve je to pre svega kucno vaspitanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
pa koliko ljudi je ostalo bez roditelja, zivelo po domomvima i po ne znam kakvom zlu, pa su opet vaspitani i normalni...
a koliko znas iz svoje okoline mamina i tatina deca, molim, ljubim ruke i to, sekcije ovo ono, a u gudri se raspadaju sa 25+ godina, svako sam bira svoj put!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:44:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.