Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hugh Jackman: Ljuta zvijer, sa zulufima  (Pročitano 1043 puta)
16. Maj 2006, 09:35:53
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3

Kako je Hughu Jackmanu bilo po treći put u kostimu Wolverinea, hoće li biti i posebnog filma s tim junakom, i je li brijao grudi za svoju ulogu u broadwayskom mjuziklu?

Kako ide s planovima za poseban film o Wolverineu?
Imamo dva nacrta scenarija i David Benioff će raditi još jedan, a onda ćemo potražiti redatelja. Ne želim donositi odluku dok ne budemo imali pravi scenarij, ali svakako ću se raspitati kod Bretta (Ratnera, redatelja trećih "X-mena"). Ne želim da "Wolverine" izgleda kao prerušeni "X-men 4", ne bih želio da stilski bude isti. Želim napraviti nešto drugačije. To je moja ideja. Dok ne budemo imali scenarij, ne znam tko bi bio odgovarajući, ali mnogi zbilja čudesni redatelji su izrazili zainteresiranost, pa sam jako uzbuđen oko tog projekta.

Hoće li se to kositi s 'X-men 4'? Hoće li biti istih negativaca?
Ne bih rekao da će biti i četvrtih "X-mena". A za negativce u "Wolverineu" je prerano reći bilo što, mogu vam reći da će to vjerojatno biti prequel (prednastavak), ali prerano je reći tko bi trebao biti u filmu, pa vam ne bih ništa rekao.

Pričalo se da vas je bivši redatelj 'X-mena', Bryan Singer, ubacio u 'Povratak Supermana' u kameo-ulozi...
Da, i ja sam to puno puta čuo u proteklih mjesec dana, ali to jednostavno nije istina, uopće.

Tko bi pobijedio u šori: Wolverine ili Superman?
Malo sam razbijao glavu o Supermanovim moćima: tijelo od čelika, može letjeti. Može li izbacivati laserske zrake? Nekako imam osjećaj da bi, ako se dovoljno približi, Wolverine mogao svladati bilo koga. Mislim da bi Superman pao u šestoj rundi.

Sad vam u kina ide šest filmova.
Pa da, nikad ne kiši, uvijek pljušti. Ali zbilja trenutno nemam nikakvih planova nakon što završim turneju s predstavom "The Boy from Oz" po Australiji.

Jedan od tih filmova je 'The Prestige'...
Zbog tog filma sam zbilja uzbuđen. Film je režirao Chris Nolan i u njemu glume Christian Bale, Michael Caine, Scarlett Johansson i David Bowie (koji glumi Nikolu Teslu). Raditi s Bowiejem, to je zbilja čudesno. Film je sjajan, scenarij je bio odličan i jedva čekam da ga pogledam.

Navodno vas je Nolan zvao da s Baleom glumite i u sljedećem nastavku 'Batmana'...
To su samo fanovski tračevi, ali ako me Chris pozove da još nešto radim s njim, vrlo rado ću to učiniti.

Ali ipak ste za većinu fanova Wolverine. Jeste li zbilja tako dlakavi?
U ovom filmu nosim periku. Ali dlake na grudima su prave moje. Ne znam baš trebam li to ovako razglasiti.

Jeste li depilirali grudi za 'The Boy from Oz'?
Nisam. Peter Allen (australski zabavljač kojeg Jackman glumi u tom kazališnom mjuziklu) živio je u doba prije voska za depiliranje. Ali siguran sam da bi on to činio.

Odlučili ste se preseliti u New York.
Morat ćemo zagristi metak i unajmiti stan, rekao bih. Moja žena je cjepidlaka, a život u New Yorku košta strašno mnogo novaca.

Ali vi si to sigurno možete priuštiti...
Imam li ja toliko novaca? Imam. Ali još uvijek pokušavam probaviti činjenicu koliko je to skupo. Čini mi se opsceno plaćati baš toliko.

A da probate u Brooklynu, umjesto najskupljeg Manhattana?
Kako kaže moja žena: "Prevaljujem cijeli taj put iz Australije, pa neću sad valjda živjeti u Brooklynu..."

Izvor: Klik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.