Prodajem polovan mp4 player Blueberry TomCat II 8GB. MP4 koji je verovatno u samom vrhu u toj kategoriji.
U savrsenom je stanju,na sebi nema ogrebotina,uz njega idu usb kabal,punjac i slusalice u originalnoj kutiji. Cena novog uredjaja je oko 7000 dinara,ja ga dajem za 4500 dinara i placam slanje post expresom,takodje moguc je i dogovor.Uz svojih 8GB moze se ubaciti i MicroSD kartica.Podrzava dosta formata kako video tako i ostalog sadrzaja (MP3, WMA, AAC, APE, WAV, FLAC, BMP, GIF, JPEG, WMV, MPEG, TXT).. FM radio prijemnik i LCD touch screen od 3.0 ".
Kao sto rekoh posto jos traje novogodisnja groznica za onog ko se odluci da ga kupi dajem i web kamericu Logitech C300 , reci za kamericu su suvisne treba samo malo procunjati po internetu i uveriti se koliko je dobra,ukljucena samo par puta kada je testirana, cena nove je 3000 dinara ali kazem vam dajem je uz MP4... Ko je zainteresovan neka se javi za neki dogovor i takodje saljem slike na email da se uverite kako to sve izgleda,kontaktirajte me ovde na ovoj temi ili preko privatne poruke
Edit: na sve ovo dodajem jos jednu web kamericu,nocnu 4tech kamericu koja je nova,nije koriscena,dakle mp4 i dve kamerice ostaje cena 4500 i placam postarinu
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 11:51:36 od stefanovski13 »
Pa drzi dosta dugo jer sam je lepo formirao.. ali opet sve zavisi koliko ga koristis,ja sam ga koristio najvise za muziku i kazem ti traje dugo a slusao sam dosta muzike na dan... Ako si zainteresovan javi mi se mozemo se dogovoriti
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws