monsters: pyramid turtle x3 zombie master x2 paladin of the cursed dragon x1 man-eater bug x1 despair from the dark x1 getsu fuhma x1 spirit reaper x1 zombie mammoth x1 regenerating mummy x2 des lacooda x1 patrician of darkness x1 royal keeper x1 red-eyes zombie dragon x1 ryu kokki x1 master ktonshee x1 poison mummy x1 malevolent mech - goku en x1 plague wolf x1
spell cards: zombie world card destruction book of life dark hole tribute to the doomed fissure creature swap ekibyo drakmord mystical space typhoon terraforming shrink call of mummy
Ima i karata koje su fojlovane u ovom decku samo nisam napisao. Deck je stvarno nabudzen, ja sam 3 puta igrao turnir i sva 3 puta osvojio. Mozete ako hocete da izbacite neke karte pa da vam naplatim jeftinije. Imam i jos karata koje prodajem kao npr. Scapegoat, Summoned Skull, Ultimate offering, Just desserts, Red-eyes black dragon itd. Uz to deck dobijate i kesice Blue Dragon. Ako zelite nesto javite mi se na maricnemanja0@gmail. com
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.