nadam se da mi mozete pomoći, pokusavam naci tri dijela kućišta za jednu stariju Samsung mini hi-fi liniju, model MAX-900. Trebaju mi dijelovi pod šiframa (part number):
AH64-50359B DOOR TRAY AH64-30443A CABINET-TOP AH64-30446A CABINET-SIDE, R
Kao što piše, radi se o desnom bočnom poklopcu, gornjem poklopcu i onom uskom komadu plastike koji stoji na cd konzoli.
Ako možda neko ima takvu rashodovanu ili neispravnu, ili jednostavno to kućište da mu ne treba, bio bih jako zahvalan da mi se javi. Ipak se taj model prodavao na ovim našim prostorima pa vjerujem da ih negdje ima, samo ih treba naći. Ja sam u RS (BiH) ali bi se dogovorili gdje god da se nalazite. Ili ako se neko može raspitati po servisima, ili mi preporučiti, dati broj servisa ili skladišta koje da nazovem.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.