Koristim ovaj program prvenstveno za word fajlove, medjutim danas mi se poceo javljati problem sa istim. Tacnije, imam dokument od 22 stranice kucanog teksta i hocu da ga imam na telefonu, medjutim posto taj program ne moze otvoriti tako velike fajlove morao sam cijeli .doc fajl podijeliti na nekoliko dijelova i onda prebaciti u telefon.
E tu se javlja problem, kad program otvori jedan od tih dijelova koji izaberem, ne otvori ga cijelog nego samo do pola, tacno pola teksta mi fali...
Jel postoji neki bolji program za citanje word fajlova na SE K800i ili neki prijedlog kako da rijesim ovaj problem?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.