Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:17:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хрватску већ кошта НАТО  (Pročitano 11105 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Jbg bila je lock tema pa reko da stavim ovde.  Smile Smile Moramo malo i da se nasalimo a ne samo ratujemo  Smile Smile Nije bas da nema nikakve veze.Ipak je Mesic predsednik Hrvatske  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Jbg bila je lock tema pa reko da stavim ovde.  Smile Smile Moramo malo i da se nasalimo a ne samo ratujemo  Smile Smile Nije bas da nema nikakve veze.Ipak je Mesic predsednik Hrvatske  Smile Smile

Hahaha a zena mu pravoslavka,zamisli ti to jos...ajoj opet ja vama kazem...cekamo vas u NATO paktu,i vi ce te u nju kao i mi bez brige samo polako...prije EU mora se u NATO... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Hahaha a zena mu pravoslavka,zamisli ti to jos...ajoj opet ja vama kazem...cekamo vas u NATO paktu,i vi ce te u nju kao i mi bez brige samo polako...prije EU mora se u NATO... Smile

Ja bas nisam nesto lud za NATO paktom i ne volim ga uopste medjutim smatram da u ovakvoj situaciji kako je sada Srbija treba da ode u NATO bez obzira na sva sr.. koja NATO donosi  Smile Jeste da je preveliki novac u pitanju ali Srbija ne sme da bude zadnja vukojebina i da bude van svega kad sve zemlje oko nas su u NATO ili ulaze uskoro.Ja ne bi imao nista protiv i da Srbija bude u vojnom savezu sa Rusijom(mislim da je to bolje) medjutim to je sad nerealno i nemoguce izvesti.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Citat

Ja bas nisam nesto lud za NATO paktom i ne volim ga uopste medjutim smatram da u ovakvoj situaciji kako je sada Srbija treba da ode u NATO bez obzira na sva sr.. koja NATO donosi  Smile Jeste da je preveliki novac u pitanju ali Srbija ne sme da bude zadnja vukojebina i da bude van svega kad sve zemlje oko nas su u NATO ili ulaze uskoro.Ja ne bi imao nista protiv i da Srbija bude u vojnom savezu sa Rusijom(mislim da je to bolje) medjutim to je sad nerealno i nemoguce izvesti.

U svakom slucaju mala zemlja mora se pridrzavati velikih,pa zamisli onda zajednickih akcija Hrvatske i Srpske Vojske po afganistanu...hehehe koje veselje...u svakom slucaju,nevjerujem da to toliko mnogo kosta koliko donosi...a NATO donosi HR to da se ukida vojna sluzba nego ce biti samo profi vojnici koji ce biti bolje placeni nego sada...neznam dali je Srbiji bolje biti u Ruskom savezu,jer svi znamo koliko je samo SAD otisao daleko sa svojom tehnologijom,a onda je tu i EU kojoj u svakom slucaju Srbija pripada.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
U svakom slucaju mala zemlja mora se pridrzavati velikih,pa zamisli onda zajednickih akcija Hrvatske i Srpske Vojske po afganistanu...hehehe koje veselje...u svakom slucaju,nevjerujem da to toliko mnogo kosta koliko donosi...a NATO donosi HR to da se ukida vojna sluzba nego ce biti samo profi vojnici koji ce biti bolje placeni nego sada...neznam dali je Srbiji bolje biti u Ruskom savezu,jer svi znamo koliko je samo SAD otisao daleko sa svojom tehnologijom,a onda je tu i EU kojoj u svakom slucaju Srbija pripada.

Pazi ja savez sa NATO gledam samo zbog eventualne odbrane zemlje i cuvanje teritorijalnog integriteta.Ako Srbija bude kao sada to je lose jer svako moze da otkida deo po deo teritorije.  Smile Da kojim slucajem moze da se udje i sa Rusijom u savez(govorim teorijski) to bi bilo odlicno jer Srbija ne bi bila sama kao sada.Sto se tice vojne tehnologije verujem da bi bilo dosta i da imamo 0.1% njihovog oruzja jer je naoruzanje Srbije zalosno sada.Ja u Avganistan ili Irak ne bi slao vojnike  Smile Smile jer  bi time nasa vojska bila okupatorska.Irak ili Avganistan su suverene zemlje i ne treba da bude tudja vojska bez njihovog pristanka.  Smile Smile A i ja se plasim da bi time Srbija postala meta napada extremnih muslimana  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Citat

Pazi ja savez sa NATO gledam samo zbog eventualne odbrane zemlje i cuvanje teritorijalnog integriteta.Ako Srbija bude kao sada to je lose jer svako moze da otkida deo po deo teritorije.  Smile Da kojim slucajem moze da se udje i sa Rusijom u savez(govorim teorijski) to bi bilo odlicno jer Srbija ne bi bila sama kao sada.Sto se tice vojne tehnologije verujem da bi bilo dosta i da imamo 0.1% njihovog oruzja jer je naoruzanje Srbije zalosno sada.Ja u Avganistan ili Irak ne bi slao vojnike  Smile Smile jer  bi time nasa vojska bila okupatorska.Irak ili Avganistan su suverene zemlje i ne treba da bude tudja vojska bez njihovog pristanka.  Smile Smile A i ja se plasim da bi time Srbija postala meta napada extremnih muslimana  Smile

Ja koliko znam sada vec Hrvatskih i Srpskih vojnika imaju u Afganistanu,koji idu tamo za dobru placu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:17:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.