Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste culi?  (Pročitano 7313 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Smile
Ti se ipak plasiras za zabavu!
Bravo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Hm... utom slucaju defintivno moram da se ugojim 10 kg, pustim brkove i bradu i smanjim se 10ak cm Smiley na sta su zene spale ako za likovima kao ja lude...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Smile
Covece! Ti si stvarno tezak k'o smrt!
Zelis li ti uopste da se zabavljas, ili da ostanes u sopstvenom mraku?
Smile
Ides li ti u subotu u Sargon, ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zelim da se zabavljam ali ne sa 200 najvecis fensara i fegeta u gradu jer za mene to nije zabava, niti ce ikada biti, meni je zabava da se zezam sa svojim prijateljima a ne sa 400 ljudi koji ni ne znaju sta taj izraz znaci.
Moj mrak je moja stvar, ponekad je u njemu mnogo lepse i zanimljivije nego na zurkama sa praznim likovima i devojkama koje od svega sto jedna osoba moze imati imaju samo izgled.
Dolazim li? Pa tenk jos uvek nemam, a ne znam cime bih drugo tamo mogao uci Smiley
Nemam te vase narukvice sta li su, a i da ih imam verovatno bih njima cackao zube ili nesto slicno...
Ljudi, nisam fancy, nisam cool, nisam trendy, nisam IN, zato me verovatno i vole ljudi koji me vole Smiley
Pijem dobro pice, jedem dobru klopu, nosim ono sto volim i u cemu se osecam prijatno a ne ono sto se drugima svidja... ne trudim se da se nekom svidim Smiley nikad se nisam trudio Smiley zato sam se i svidjao ljudima Smiley jer sam lud, a normalan na neki svoj uvrnuti nacin.
Vidis.. ako ja na tu zurku ne mogu da udjem sa mojim prijateljima... onda je to sranje... a ljude ne delim na lepe i manje lepe... nikad i nisam.
Ne znam samo sto ste se uhvatili toliko za mene.
Jel ste toliko ocajne da nece niko da dodje pa mene jurite ili sta?
Mislim, interesovanje i na ovom forumu i na drugim mestima je pokazalo kakvo je misljenje normalnog sveta o tome... a to sto ce tamo biti 200 + 200 ljudi sa kojima ne bih ni pivo popio i burek podelio... ne pogadja me... kao i ostalih 99% normalne populacije Smiley
Toliko:)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
p.s. Ne komentarisi smrt dok je ne prezivis Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
e Figter,kul si ti lik.ali zurka je prosla ok. i nisu bili izvestaceni likovi i plastic devojke,vec sasvim ok. :o
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Problem u celoj prici je cinjenica da ta zurka nije trebala proci ok, nego bombasticno fantasticno, a cim su svi ravnodusni znaci da je daleko do toga bilo.
A znao sam da je reklama za nesto u pitanju, samo je bilo pitanje sta.

P.s. Sajt je neauzran... sramota
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kao sto se i pretpostavljalo... cim je prosla prica i reklama, zacutale su Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.