Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Hrvatska ne može u EU ako ne prizna da su fojbe bile masakr"  (Pročitano 13989 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Nebi dobio ban.. zbog cega???
Ja samo pokusavam reci da je malo bilo partizana sa te strane tj da je vecina bila u onim drugim formacijama....
Do duse malo sam skrenuo sa teme ali....
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Frizider
Citat
Vidiš da ja nešto slično napišem,čistu provkoaciju,upućenu prema Srbima,kao što si ti napisao sad prema Hrvatima, dobio bi vjerojatno trajni ban!!!
Pa sto je provokacija da ste bili vecinom ustase i saradjivali sa silama osovine? To je samo istina, crna rupa vase istorije, bedan ljudski period  Smile

A ovo za mrznju, upravo suprotno, mi vas ne jebemo 2%, lanjski sneg neko rece, vi praktikujete taj obicaj da su vam Srbi krivi za sve zivo sto se desava u Hrvatskoj, jednostavno ste optereceni nama, teska patologija ako mene pitas.        
 Uostalom da se neko trudi da te sistematki ubija i proteruje u svakoj pogodnoj situaciji, verovatno bi ga neizmerno postovao, voleo ljubio, mazio, pazio i nazvao ga Djole..................a to samo govori u prilog srpskoj otvorenosti uma, i sistema vrdnosto koji ne podrazumeva mrznju i patologiju kao opste prihvaceni sablon razmisljanja. Eto recimo ti, toliko se trudis da budes dobar Hrvat i raspravljas ovde sa Srbima vase domoljubne razloge, da ti ne prestavlja nista cinjenica da te jednostavno banuju 100 puta zbog provociranja a ti i dalje dolazis, i dalje, i dalje............ne valja to sinko, bolesna ljubomora i opterecenost nije nesto cim treba covek da se ponosi. Ponekad pomislim da biste se ponovo udruzili sa nama cisto da imate krivca ako vam nesto ne ide kako treba. Da ugradimo prekidac: sa Srbima, od Srba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
SonyEricsson G 502
Nebi dobio ban.. zbog cega???
Ja samo pokusavam reci da je malo bilo partizana sa te strane tj da je vecina bila u onim drugim formacijama....
Do duse malo sam skrenuo sa teme ali....

Pa kakve veze imaju nedužni antifašisti,djeca i žene iz G.Kotara koji su svirepo poubijani u spomenutom logoru na otoku Rabu sa ustašama čovječe????
O čemu ti pričaš!!!!

vanyo!!!
I vi ste bili većinom četnici,sanjali ste oduvijek veliku Srbiju i neke imaginarne granice,al' niste ih dočekali!!!
Šta o tvojoj zemlji misle susjedi dovoljno je rečeno u zadnjih dvadeset godina,a što o vama misle u svijetu dovoljno govori to da zemlje u koje možete ući bez vize(ozbiljne zemlje) možeš nabrojati na prste jedne ruke!!Koliko ste cijenjeni u svijetu dovoljan je dokaz da su vam bez ikakvih problema oteli komad zemlje i proglasili novom državom u Evropi!! Smile Smile
Ja se ne trudim biti dobar Hrvat,ja jesam Hrvat,nema se tu šta truditi,a to što ja dolazim na ovaj forum nije tvoj problem!!
 Smile

Jbg valjda vašu otvorenost uma ne kuži niko drugi osim vas samih!!
« Poslednja izmena: 09. Nov 2008, 17:31:11 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Pazi čmelka
1. Nisam mesao poubijane zene,decu... sa ustasama vec se pitam "Dali je u HR za vreme II rata postojalo te 2000 antifasista"   Smile
2.Srbi su vecinom bili Cetnici?A ko je bio u Partizanima,Avganistanci?Za tvoju inf. vecinu u Partizanima su cinili (naivni) Srbi.

Glupo je dalje ici u off jer nema potrebe a sve ovo smo sazvakalivec 1000 puta.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
SonyEricsson G 502
Citat
A ko je bio u Partizanima,Avganistanci?Za tvoju inf. vecinu u Partizanima su cinili (naivni) Srbi.

Možda u Šumadiji jesu Srbi bili većina u partizanima!!!
Međutim ovdje kod mene na Kvarneru,ili u Istri i na otocima Srbi sigurno nisu bili  većina u partizanima!!!
 Smile
Neću dalje u off!!!
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Gradonacelniku Rima treba objasniti da su na ovim prostorima kroz povijest agresori na kraju uvijek prolazili lose.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
Zastava you are here
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Btw , Četnici i ustaše su kao nebo i zemlja .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla
Vecina Hrvata su bili gromobrani ...ovaj ... kahm domobrani, to sam hteo da kazem  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Vecina Hrvata su bili gromobrani ...ovaj ... kahm domobrani, to sam hteo da kazem  Smile Smile

Tko ih je onda slozio, partizani Srbi ili kako..... sad nista ne kapiram   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300

Koji su takođe bili kvinsliška formacija sila osovina, znači saveznici Italije i III rajha, koji su opet ubijali kako Hrvate tako  i Srbe. E sad stvar je u tome što u poslednje vreme Italijani, kao i ustaše žele da naprave da su ustvari oni bili žrtve II sv. rata, što uopšte nisu bili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.