Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjoj Luci potvrdio je optužnicu protiv Dalibora Ponorca i Marka Marića osumnjičenih za krivično djelo ratnog zločina protiv civilnog stanovništva. Protiv ove dvojice Banjalučana Okružno tužilaštvo u Banjoj Luci je 16. decembra podiglo optužnicu.
Ponorca i Marića uhapsila je početkom ovog mjeseca Jedinica za podršku MUP-a Republike Srpske, a na teret im se stavlja saizvršilaštvo u ratnom zločinu.
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010. Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje. "Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Свака част за тему. Вријеме је да сада мало причамо о како рече да се зову Дади и Марку.
Ја бих сада разглабао о њима двојици ал јебига не знам их.
mislim kako da pricamo o rs-u kad su ovi slucajevi svakodnevni, kako da pricamo o popisu ili povratku u rs , da li rs uopce zasluzuje da postoji , jel to pravedno
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010. Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje. "Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Safari 4.0.4
Alcatel
Inciko opet zatrpavaš forum temama tipa , rad policijske stanice u Zenici. Otvori svoj forum pa tamo tuci i prikazuje sve svoje drugare murijance u akciji.
Свака част за тему. Вријеме је да сада мало причамо о како рече да се зову Дади и Марку.
Ја бих сада разглабао о њима двојици ал јебига не знам их.
mislim kako da pricamo o rs-u kad su ovi slucajevi svakodnevni, kako da pricamo o popisu ili povratku u rs , da li rs uopce zasluzuje da postoji , jel to pravedno
Мислиш.Како то изводиш?Инзко мисли јаоооооооооооа мисли,чиме? Ти си поставио тему о њима двојици па причај о њима двојици,ја никад нисам чуо ни за једног.Мислим?Инзко мисли.....................................
pored svix zlocina koji su uradjeni u temelje RS, kako toliko naroda moze da podrazava opstanak iste, to mi niad nece biti jasno, mozda je u pitanju neko klektivno sizofreno ludilo