svima je poznato da je u ime ove 3 semitske religije pochinjeno najvishe zla , ali interesuje me vashe mishljenje koja je najgora: 1. hriscanstvo sa svojim licemernim moralom i laznim milosrdjem? 2.islam ,otvoreno militantan protiv svega shto mu se suprotstavi ? 3.judaizam - pokushali sa grubom silom,kad im to nije uspelo preshli u domen prevara gde im ide mnogo bolje ?
Rimokatolicka crkva je dosta pocinila zla...a sto se tice pravosljavlja jedino Dusan Silni u njegovo vreme Po meni su najgori Muslimani...svima je jasno zasto :D
2 Islam 3 Judaizam= to su braca samo sto su pod 3 dosta pametniji
u domenu pervara su maturirali,nije strasno kad ih upoznas onda se samo pazis da te ne potapse po ramenu i kaze onu cuvenu "ne brin,i imaj poverenja" - to u prevodu na Srpski znaci -Sestro, Brate izjebah te- :oops: :chuckel:
2 Islam 3 Judaizam= to su braca samo sto su pod 3 dosta pametniji
u domenu pervara su maturirali,nije strasno kad ih upoznas onda se samo pazis da te ne potapse po ramenu i kaze onu cuvenu "ne brin,i imaj poverenja" - to u prevodu na Srpski znaci -Sestro, Brate izjebah te- :oops: :chuckel:
U domenu prevara maturirali????? Tapsanje po ramenu? "ne brin,i imaj poverenja"?????? Devojko ti samo lupas bez ikakvog osnova. Ko te to taps'o po ramenu molim te?
Da razcistimo: NIJEDNA OD OVIH (i ostalih) VERA NE PROPOVEDA ZLO - samim tim ne moze biti losha! Objasni mi kako to mslis "losa vera", poznajes li ti uopste bilo koju veru?
ifet4u ti mora da si neki ljutko :flower: :flower: :flower: tema je malo nezgodna ide : koja je najgora religija a ne npr. koja je dobra ili najbolja ako vec hoces da znas po meni je najgora Islam :!: a za tapsanje po ramenu mogu se prepoznati oni kojima je namenjeno
nije u redu da se diskutuje o najgoroj religiji, jer kad se nadje najgora onda ispada da su vjernici te religije ni krivi ni duzni najgori vjernici ili da je njihova vjera najgora sto je netolerantan nacin.
svaka religija pociva na svojim principima, a najgora ne moze biti. Mogu sve biti lose ili dobre, ali u ovom slucaju moze da se govovri o religiji kao losoj iz nepoznavanja principa koji su zastupljeni u religiji.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.