Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HP Pavilion DV6 3030er (i5, 4GB, 5650...) i MB, CPU, Cooler  (Pročitano 1742 puta)
11. Sep 2010, 18:13:19
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Cacak
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02239543&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN

Laptop sam uzeo pre 15-ak dana nov, medjutim stize mi iz Amerike HP Envy tako da mi je ovaj visak.
Folija oko ekrana i tastature. Nema nikakvu tackicu.
Takodje je donet iz inostranstva (Rusije) pa nemam garanciju (radna koliko god da je potrebna).
Baterija nije ni koriscena.
Poseduje dve grafike, 5650 1GB DDR3 (default 550/1600 iz prve OC na 700/1800) i Intelovu integrusu koja ide uz procesor.
Aluminijumsko kuciste sa gravurom.
Multi-touch touchpad.

Evo slike i specifikacije:

Sto se cene tice, javite se da se dogovorimo (ali 750e) i moze zamena za iPhone 3Gs.
Evo koliko kosta ovde isti lap sa slabijim proceosorom (i bez Intel grafike) ali sa vecim hardom.
http://www.emmi.rs/laptop-ra%C4%8Dunari-hp-pavilion-dv6-3030em-156.11.html?productId=12499
http://www.winwin.rs/-hp-pavilion-dv6-3030em-156,core-i3-350m-4gb-500gb-ati-hd5650-1gb-hdmi-win7-hp.66.html?productId=26068

Ove komponente su mi jos ostale od prodaje moje konfiguracije:

Ploca: Asus P5Q Pro (kupljena u Altiju u martu prosle godine, garancije 3 god)
Cena: 70e

Procesor: Intel E5300 2.6GHz (extra OC model) - overclockovan na ovoj ploci i hladenju radi stabilno svaki dan na 4.0GHz bez dizanja napona, max OC 4.8GHz i mislim da je drugi rezultat na hwbot na vazduhu (kupljen u isto vreme kao ploca, fabricki kuler nije montiran)
Cena: 50e

Hladjenje: Cooler Master Hyper 212 (u fullu)
Cena: 20e

Sve komponente imaju svoju originalnu ambalazu, kutije, kablove i sl.
Sve potpuno ispravno i sljaka kod mene vec godinu ipo dana.

Ako treba saljem AKS-om...

PP ili 060/7-032-032

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.