Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija SMF 1.1.x foruma! (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 359672 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

forum stabilno radi ali kada krenem da ulazim na stvari vezane za statistiku pocinje da se koci i to ne uvek, sta bi moglo da zeza inace imam instalirana samo dva moda?

kako moze da se podesi boja linkova u postovima i da li ona posebno moze da se podesava?

jel postoji neki mod ili neko resenje za ubacivanje ankete na smf forum?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
forum stabilno radi ali kada krenem da ulazim na stvari vezane za statistiku pocinje da se koci i to ne uvek, sta bi moglo da zeza inace imam instalirana samo dva moda?
Te stvari su vise zahtevne hardverski i nisu nesto sto bi trebalo cackati previse cesto, narocito ako je server i onako pod opterecenjem.
Citat
kako moze da se podesi boja linkova u postovima i da li ona posebno moze da se podesava?
Bilo par strana pre ove...
style.css pa se igraj...
Citat
Mislim da ne.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Sensation XL
Citat
Gotova modifikacija mislim da ne postoji, ne znam kako tiny portal stoji sa anketama....
Ali ovo ti mozhe dosta biti od pomoci, i lako se prilagodjava smf-u...
http://forum.burek.com/index.php/topic,127948.0.html
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Pa ne prilagodjava se bas lako, ako hoces da imas integraciju sa bazom korisnika...
Ako hoces samo anketu bez toga, to nije problem...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Citat
Te stvari su vise zahtevne hardverski i nisu nesto sto bi trebalo cackati previse cesto, narocito ako je server i onako pod opterecenjem.

hvala, razumem te ali neke stvari kad trebaju da se provere-mora se. mozda je najbolje u doba kada je server najmanje opterecen, u tom slucaju bih odmah i znao da li je ili nije do servera?

Citat
Bilo par strana pre ove...
style.css pa se igraj...

nismo se razumeli podesio sam boju u css ali u post template nisam nasao gde treba da dodam clasu...

Citat
Gotova modifikacija mislim da ne postoji, ne znam kako tiny portal stoji sa anketama....
Ali ovo ti mozhe dosta biti od pomoci, i lako se prilagodjava smf-u...
http://forum.burek.com/index.php/topic,127948.0.html
Hvala

Citat
Pa ne prilagodjava se bas lako, ako hoces da imas integraciju sa bazom korisnika...
Ako hoces samo anketu bez toga, to nije problem...
imam jedan podforum gde su mi mnogo bitnije ankete nego komentari...  pa sad me interesuje integracija tog dela podforuma sa anketama... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
hvala, razumem te ali neke stvari kad trebaju da se provere-mora se. mozda je najbolje u doba kada je server najmanje opterecen, u tom slucaju bih odmah i znao da li je ili nije do servera?
Ili lepo pitas ovde i ja ti kazem da je do servera i skripte.
Do servera jer ga verovatno delis sa 1000 ljudi, a do skripte jer je takvo izracunavanje prilicno obimno i normalno je da pravi problem.
Citat
nismo se razumeli podesio sam boju u css ali u post template nisam nasao gde treba da dodam clasu...
U post template nigde...
Kakve veze ima post template sa tim?
To ima veze sa time gde se BB code procesira i gde se na osnovu njega prave linkovi...
A to je ako se ne varam u subs.php...
Citat
imam jedan podforum gde su mi mnogo bitnije ankete nego komentari...  pa sad me interesuje integracija tog dela podforuma sa anketama...
Ja ne vidim ama bas nikakav problem da u tom forumu otvaras ankete u okviru tema, ne vidim sta ce ti nesto dodatno u takvoj situaciji.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Sensation XL
Ne vidim zashto ne bi problem sa liknovima reshio u display.template-u....
A za ovo sa anketom...mislio sam da je htio da ubaci negdje unutar index.template ili sl...jednostavnu anketu....
Nisam mislio na kompleksnije anketovanje...sorry ako je off....
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Citat
Ja ne vidim ama bas nikakav problem da u tom forumu otvaras ankete u okviru tema, ne vidim sta ce ti nesto dodatno u takvoj situaciji.

nisam te razumeo? izvini sto detaljisem ali umor cini svoje.

imam jos jedno pitanjce, da ne bi ostavljao svoju mail adresu hteo bih da napravim kontakt stranu sa koje bi direktno posta isla na moj mail, sta je najpametnije resenje za to?

hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Generalno... najpametnije resenje je da nadjes nekog ko zna sta radi i da ti on odradi posao...
Posto to verovatno nije opcija, najpametnije resenje je ono koje ti mozes sam da uradis...

Da se ubaci neki formular i da se to salje na mail, ne bi trebalo biti narociti problem...
Ubaci i neki vid captcha zastite za svaki slucaj..

Sto se anketa tice...
SMF ima mogucnost da se otvori tema koja sadrzi anketu. Primer: http://forum.burek.com/index.php/topic,400074.0.html
Samim tim ne vidim neku realnu potrebu za necim vise...
Uz poll mod sa zvanicnog sajta (a mozda i bez njega, nisam siguran) moze se ta anketa uvuci negde drugde preko SSI i svi srecni...

Verujem da ces sad postaviti jos par pitanja, ali cenim da na sve njih mozes sam bez vecih problema naci odgovore samo ako se malo potrudis...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

hvala, nema novih pitanhja dovoljno je ovo Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.