Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija Mambo / Joomla CMS sistema (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 260392 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 6s
Ne pravimo se pametni... instalacija = svi joomla fajlovi + par fajlova koje treba obrisati.
Po zavrsetku instalacije, joomla sama obrise ili navede sta treba obrisati ako skripta to ne moze da uradi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Note 3
Postoji li neka opcija da se omoguci poravnanje teksta u joomli? Ja ga poravnjam u delu za editovanje ali on se ne vidi takav kakvog sam ga ja namestio vec bude ravnan uz levu marginu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Note 3
@djgorandj

Takođe mislim da je Joomla bezpotrebno kompleksna ali ako ti već treba imaš AdsMannager. Inače pitanje ti je jako glupo pošto imaš na extension.joomla.org sekciju koja se zove "Classified Ads" gde imaš sve komponente za oglase pa si mogao sve tamo da ih isprobaš.

Hvala na obavetsenju, ali da sam znao ne bih pitao. Ti kad bi dosao kod mene u radnju i pitao za savet za popravku racunara ja ti ne bi rekao da odes u srugu radnju i pitas njih za savet, kao oni su savetodavna firma a ja samo popravljam. Ja bih pomogao. Hvala u svakom slucaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lood 100%

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
@djgorandj

Da si se ozbiljno pozabavio time znao bi. Poređenje ti nije na mestu i uopšte ne razumem šta si hteo da kažeš. Jel ti smatraš da je neko dužan da ti pomogne. Ja smatram da sam ti pomogao i više nego što ti razumeš. Valjda ćeš shvatiti da se prvo, osloniš samo na sebe, a drugo, pre nego što pitaš, dobro razmisliš šta ćeš da pitaš.
IP sačuvana
social share
When you assume, you make an ass out of u and me.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple IPhone 3GS,
Tek sam poceo da ispitujem Joomla CMS i da kazem podesio sam skoro sve, osim prevoda, ne znam kako da ga instaliram,
Skinuo sam prevod u arhivi tar.gz i stisnem upload and install ali prijavi mi gresku da ne moze da naje xml file
Moze li mala pomoc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 6s
Vrlo moguce da je prevod outdated...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lood 100%

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Moguće je da ne instaliraš jezik kako treba. Izaberi "Installers" pa "Languages" iz Admin menija. Ako neće onda raspakuj taj tar.gz lokalno i uploaduj sadržaj u "language" direktorijum Joomle. Ne zaboravi da postaviš taj jezik za "default".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple IPhone 3GS,
A moze li mi ko reci dje je taj glavni direktorijum Languages posto ih imaju 4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lood 100%

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
A moze li mi ko reci dje je taj glavni direktorijum Languages posto ih imaju 4

????

Gde li si ih samo našao 4. "Languages" se nalazi u root folderu u koji si instalirao Joomla CMS. Neke komponente imaju svoje Languages koji se obično nalaze u Administrator/Ime_Komponente ali te oni ne zanimaju.

Proveri jesi li skinuo "pravi" prevod za Joomla CMS koji si instalirao. Trenutno postoje 2 verzije Joomla CMS, nova 1.5 i standardna (valjda) 1.0.15. Pretpostavljam da tamo gde si skidao prevod postoje verzije i za Joomla 1.5 i za 1.0.15. Ako si instalirao 1.5 treba ti prevod za 1.5, a ako si instalirao neku stariju verziju, taj prevod je obično označen sa 1.0.xx
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple IPhone 3GS,
Hvala ti puno to je bio taj problem ja sma skinuo kao zadnju stabilnu verziju cms i prevoda a prevod je bio za ovu drugu verziju Smiley
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.