Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Apr 2026, 03:27:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: How I Met Your Dad  (Pročitano 1127 puta)
03. Mar 2014, 10:48:55
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Posto su konkretne informacije o spinoffu serije "How I Met Your Mother" polako pocele da se pojavljuju, mislim da je vreme da se poce na zagrevanjem.
Ja licno kao i mnogi obozavam How I Met Your Mother i kada se pocetkom devete sezone pojavila informacija da se ozbiljno razmislja o spinoffu iz perspektive majke, nisam znao sta da mislim. (Prvi izvestaj) Ono sto su svi generalno u prvi mah pomislili je da ce u pitanju biti isti timeline samo baziran oko Cristin Milioti koja igra majku u HIMYM i njen put do Teda. Medjutim, to nece biti slucaj i tako je mozda i bolje.
Nakon toga je nastalo je zatisje do pocetka ove godine, a onda su se pojavile prve konkretne informacije. Prvo je obelodanjeno da da je projekat stvarno u pripremi, onda je objavljeno da ce kreatori HIMYM biti zaduzeni i za How I Met Your Dad i na kraju je potvrdjeno da je CBS narucio pilot koji ce premijeru imati na jesen ove godine.
Ono sto su svi u tom trenutku prvo pomislili je da ce kreatorima biti jako tesko da ponovo stvore grupu ljudi (glavnih protagonista) koji ce da budu podjednako zabavni, smesni i misteriozni kao likovi u HIMYM.
A onda smo dobili i listu glavnih likova:

Citat
Sally = Ted | She's the mother telling the story. She's described as being a "female Peter Pan" who's messy and doesn't really want to grow up. That sounds more like a Barney equivalent than a Ted equivalent, no? Anyway, she's getting divorced from her first husband when the series starts.

Juliet = Barney | She's Sally's wild best friend, who's really happy that Sally's ending things with Gavin. She also runs a successful fashion blog (really?).

Danny = Marshall | Danny is Sally's gay older brother. She moves in with Danny and his husband after her divorce, and although they get along pretty well, Danny's kind of an overachieving lawyer and Sally moving in isn't really the best thing for their relationship.

Todd = Lily | Todd is the aforementioned husband of Sally's brother Danny. He's way more easy going than Danny is, and actually loves having Sally around.

Frank = Robin | Frank manages IT for Juliet's blog, and because the current laws of television dictate that all series must have a hot nerd, Frank fills that role. He has feelings for Sally, but they're not reciprocated at the moment.
(Izvor)

U poslednjih par nedelja su dodeljene i prve uloge, a rekcije su u velikoj vecini bile veoma pozitivne

Potvrdjeno

Sally ce igrati Greta Gerwig. Nju znamo iz filmova Frances Ha (za koji je ove godine dobila i nominaciju za Zlatni Globus), No Strings Attached, Arthur...

Ulogu Todda je pre par dana dobio Drew Tarver. On je relativna nepoznanica. Do sada je imao manje uloge na nekoliko CBS-ovih projekata ukljucujuci Animal Practice i Newsreaders.

Nepotvrdjeno

Juliet bi vrlo lako mogla da igra Eliza Dushku. Nju naravno znamo iz Buffy The Vampire Slayer, Angel, Dollhouse itd. Ona je pre neki dan bila na audiciji i izgleda da je veoma blizu dobijanja uloge.

O Franku i Dannyju jos nije bilo informacija, ali i to bi trebalo ocekivati uskoro.

Sve u svemu, nakon brojnih premisljanja meni ovo pocinje da privlaci paznju, i ako se stvarno sve poklopi, mogla bi ovo da  bude nova hit serija za CBS
« Poslednja izmena: 03. Mar 2014, 10:53:31 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
nepotrebno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Tel.Me Your.Number
Sad znam ko je keva. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Meh. Ono sto cini HIMYM dobrom je upravo ta hemija izmedju glumaca i sto su se sve "kockice" nekako slozile pocevsi od price, likova, sala i svega. Ovo vrlo tesko moze da ponovi uspeh...
« Poslednja izmena: 03. Mar 2014, 12:59:10 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Bez Barnija nikada nece biti isto, i najverovatnije ce biti otkazana posle 2-3 sezone, ako ne odmah prve.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0

zar majka iz HIMYM nije crnka, ko je sad ova plavuša? Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Apple iPhone 7 Plus

zar majka iz HIMYM nije crnka, ko je sad ova plavuša? Smile
Pa lepo sam vam napisao da su u pitanju dva rzlicita timerline-a. Serije nemaju veze jedna s drugom.

Ono sto su svi generalno u prvi mah pomislili je da ce u pitanju biti isti timeline samo baziran oko Cristin Milioti koja igra majku u HIMYM i njen put do Teda. Medjutim, to nece biti slucaj i tako je mozda i bolje.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2014, 14:02:25 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Kako je Meg Rajan upoznala vašeg tatu

Iako se njeno lice najverovatnije neće videti ni u jednoj epizodi najavljene serije “Kako sam upoznala vašeg tatu”, glumica Meg Rajan dobila je jednu od najvažnijih uloga, prenosi američki magazin Tajm.

Serija “Kako sam upoznala vašeg tatu” (How I Met Your Dad) biće rađena po uzoru na seriju “Kako sam upoznao vašu majku”, koja se nakon devet sezona ovog proleća najzad završila.

Kako piše Tajm, Rajan će zapravo igrati ulogu majke-naratorke, koja kroz celu seriju deci priča o tome kako je upoznala njihovog oca. Međutim, lik majke u igranom delu serije tumačiće Greta Gervig.

-- Pročitajte i Kako smo najzad upoznali njihovu majku --

Sličnu ulogu u seriji “Kako sam upoznao vašu majku” imao je Bob Saget, koji je pozajmljivao glas naratoru Tedu, dok je pravog Teda igrao Džoš Radnor. Saget se inače, osim glasom, nikada nije pojavio u seriji.

Da situacija bude još zanimljivija, uloga majke u novoj seriji nazvana je Sali, baš kao što se zvala junakinja kultne romantične komedije “Kad je Hari sreo Sali”, koju je krajem osamdesetih igrala Meg Rajan.

Emitovanje serije “Kako sam upoznala vašeg tatu” najavljeno je za početak jeseni.

(B92)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
I, tu se zavrsava moja prica sa ovom serijom. Verovatno trebam da im se zahvalim.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Apr 2026, 03:27:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Met Dad

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.