Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 08:48:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: bravenet.com problem  (Pročitano 1109 puta)
23. Nov 2006, 01:08:31
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
evo ja sam zadnjih par dana isfrustriran www.bravenet.com hostingom.......jednostavno ne znam kako da instaliram PHPMyAdmin, PHP-Nuke i Joomlu na njega....odnosno sve su te usluge uploadane na server, ali zbog nečeg ne rade....(da, imam plaćen hosting tamo, zapravo moj frend ali ja imam njegovu "superuser" šifru).......

usluga nudi MySQL 4.1.21 i PHP 5.1.5......e sad.....ima mogućnost da napravim mysql bazu i sve ok to štima kod phpbb foruma, ali kod ostalih ne.....evo npr. kod PHPMyAdmin-a........u sučelju bravenet-a napravim sql bazu imena npr. mysql-685489 sa korisničkim imenom shema i određenom šifrom....uz sve to mi piše pod Server: sql1.bravehost.com

i sad kad namještam config.inc.php za phpmyadmin i unesem sve to on meni jednostavno odbacuje šifru i username...a koristim isti onaj username kojim se ulogujem na glavnu stranicu braveneta....pa mi nije jasno....ili mi ne valja host name ili ne znam šta....popi**** sam......

molim vas pomozite tko zna........

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Pitaj njih preko support...
Da je nesto drugo u pitanju pa da covek kaze.. ali bravenet premium sigurno niko ne koristi pa je i mogucnost da ljudi sa time imaju iskustva jako mala....

Jedino.. ako...

18. How many MySQL databases can I create on my Premium Hosting service?

You may only create one database on your Premium hosted site, which you can edit from the Database Manager we provide

If you find this difficult to organize, consider using categoric names for your database tables, such as site1_users or site3_maillist.

Many scripts offer the ability during installation to specify a prefix for your database tables. (EX: site1_, site2_, site3_)

Iz njihove knowledge baze
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ma imam ja 6 baza....jedna od njih uredno radi za phpbb a druga za vwar....ne znam u čem je problem.....ejl ima možda phpmyadmin instalaciju u sučelju kao npr. phpbb forum.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Postavi im pitanje, odgovorice ti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
vidi šta piše kad sam stisnuo na Member Support > Suppor ticket

Note: We do not provide PHP/MySQL script installation assistance, Java, Flash, Web Design or HTML support, and we can't support the hundreds of online site builders available on the web.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Jebiga... sta da ti kazem Smiley
Na normalnim hostovima takve stvari dolaze preinstalirane...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"Life begins at the end of your comfort zone."

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 304
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung Galaxy Note 3
Odwebi Bravenet, to je krš! Ja sam davno uzeo njihov chat, forum, toolbar i još neke zezalice, nakon kojih sam provalio SMF. Što se tiče hostinga, verujem da je i to napravljeno za početnike, dok ne nađeš nešto bolje. Pogledaj na Google, ima gomila dobrih hostova! Poz!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Covek to ocigledno koristi jer ga je dobio besplatno.
Bravenet je krs jer si ti davno uzeo njihov free chat, free toolbar i free forum... kakve to veze ima sa paid uslugom?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"Life begins at the end of your comfort zone."

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 304
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung Galaxy Note 3
pretpostavljam (u to vreme su već postojali genijalni SMF, PHPmyCHAT i Bog zna kakvi toolbarovi, a Bravenet je nudio "jednoprozorski" forum gde ne možeš ni da se registruješ, chat koji ne radi...), ne obraćajte pažnju.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2006, 00:18:23 od Reformator »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Pa sta ako je to nudio? Ima servisa koji to i dalje nude i vrlo su uspesni.
To je free usluga.. na latinskom to znaci da treba da budes srecan ko prase na steroidima sto si dobio nesto sto makar lici kao da radi.
a tebi niko ne brani da koristis neke druge usluge ili da u svojoj reziji nesto pravis.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 08:48:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zezalice msn

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.