1.Napravio bih forum, ali nemam predstavu ni koliki mi prostor treba, ni koliki protok treba da obezbedim. Znam da zavisi od broja poseta, i mnogo drugih stvari, ali nemam nikakvu predstavu, pa ako bi mogao neki odgovor tipa... ako planiras to i to, onda ti treba ovo; ako planiras ovo i ono, onda ti treba ovo i ovo... 2. Takodje zanima me koliki protok je potreban nekom forumu vise srednje klase, koji bi se bavio uploadovanjem fajlova (fajlovi do 50 MB) i skidanjem sa foruma. 3. Koliki mi je protok potreban za sajt koji bi se bavio mojom prezentacijom. da li mozes da mi odgovoris koliki protok je potreban za malo vece kompanije a) samo prezentacija b) samo skidanje Najbolje bi bilo da napises najcesce moguce kombinacije, cisto da bih dobio predstavu. Hvala, nadam se da pitanja ne oduzimaju puno vremena. Bio bih zahvalan kada bi me koliko toliko uputio..
Inace.. koja ti je ovo vec po redu tema sa gomilom pitanja? Pritom na sva od njih odgovori su proizvod ciste logike, nema cak ni neke narocite potrebe za znanjem...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!