Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Horor sa windows-om...  (Pročitano 6680 puta)
27. Sep 2005, 22:08:33
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Upalim komp, učita memoriju, prikaže čvrst disk i drajvove i...ništa. Umeto da se pojavi windows logo i krene učtavanje, jednostavno se zakoči(ne reaguje ni caps lock lampica) i bude crn ekran. Promenio sam u biosu da se bootuje sa cda i instalirao sam windows koji se sad nalazi u windows2 folderu. Nemam apsolutno ništa...odnosno imam sve stare fajlove, ali sva podešavanja su nestala i svi programi su instalirani na stari win. E kako sad da iskoristim ovaj novi da bih popravio stari, pa da izbrišem ovaj novi i da mi stari opet radi?
P.S.Pokušao sam da pokrenem stari u safe modu i počnu da se učitavaju neki fajlovi na crnom ekranu, stigne do učitavanja datoteke system u windows folderu i tu stane. Skroz se zamrzne slika.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Uf, dobro je da je poslalo...ja kliknem pošalji, a ono isljuči se explorer i prijavi grešku Smile
Hitno mi je potrebna pomoć, pošto mi je kompjuter sada potpuno nezaštićen.
Imao sam kaspersky koji sam pre 3 dana updateovao, ali to nije sprečilo da se win pokvari...pošto je verovatno bio virus u pitanju.
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Probao si da kad krenes da bootujes sa cd-a instalaciju izaberes da uradi repair postojeceg windowsa?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Kod takvih situacija ja kod mene koristim repair console...i naravno upali. Samo uradim fixboot i fixmbr valjda...
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
A sto jednostavno ne formatiras disk i instaliras sve ponovo?

Tesko da mozes nesto da uradis i da ti to radi dobro...

Znaci format i polako sve ponovo, bar ces znaci na cemu si...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Probao si da kad krenes da bootujes sa cd-a instalaciju izaberes da uradi repair postojeceg windowsa?
Ima repair sa diskete(što ne može, jer nisam backupovao) i repair console.
Kod takvih situacija ja kod mene koristim repair console...i naravno upali. Samo uradim fixboot i fixmbr valjda...
Pa zezao sam se sa tim, ali šta je uradilo? Ništa... Ukucavao sam to, ali čemu služi uopšte? Taj deo ''fix'' u tim rečima mi je davao neku nadu.

A sto jednostavno ne formatiras disk i instaliras sve ponovo?

Tesko da mozes nesto da uradis i da ti to radi dobro...

Znaci format i polako sve ponovo, bar ces znaci na cemu si...

To sigurno ne dolazi u obzir bar dok ne sačuvam podatke tipa pesme, slilke,fajlovi za telefon, source-ovi za delphi, save-ovi za igre itd.
A ako već budem radio to, onda ću promeniti i disk, pošto je ovaj od 40GB skoro pun, tako da ni jedan običan dvd ne mogu da narežem.
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Meni je to fix resilo problem...
Onda idi kod nekog prikaci hard, prebaci sve fajlove na taj drugi hard i formatiraj taj od 40 pa posle vrati fajlove.
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mali je to hard za neko ozbiljnije experimentisanje, posebno ako je pun..
U principu, cinjenica je da je daleko lakse ici iz pocetka nego to popraviti da radi bar prosecno ako vec repair console nece da odradi posao...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Pa dobro onda, verovatno ću za vikend da prebacim kod nekog fajlove, ili da narežem na dvdeve, a onda da kupim novi hard...kol'ko vidim nisu nešto skupi.
A do tad bih mogao da odgledam neki film...u stvari sad ću! Ups, sad se setih da nemam instalirane drajvere za zvuk Smiley
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Pitanje: fixmbr kaže da može da pokvari pristup disku i da fajlovi mogu biti izgubljeni. Smem li to da uradim, a da ne izgubim 15GB podataka koji mi trebaju?? I'm afraid..
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.