Pozdrav, pre nekih godinu dana sam na Pinku gledao horor film (jedan od najboljih horor filmova koje sam ikada gledao) ali nisam uspeo da vidim naziv filma,a jako bih voleo da ga ponovo pogledam. Radnja pocinje tako sto devojka dozivi saobracajnu nesrecu (pritom je trudna),i u toj nesreci izgubi dete.I nakon par godina ta ista devojka koja je izgubila dete je resila da se osveti devojci koja ju je udarila sa kolima (u medjuvremenu je ona zadtrudnela).Nakon nekog vremena uspeva da pronadje stan u kojem ta devojka zivi,ulazi u stan i pocinje polako da je muci.I da skratim pricu,na kraju filma,devojka koja je u pocetku izgubila dete je nekako uspela da uhvati ovu drugu (koja je trenutno trudna) i na stepenicama joj iglom busi stomak,pa joj potom makazama napravi rupu u stomak i izvlaci bebu.Nakon toga je uzela bebu,spustila se niz stepenice i sela u stolicu (one sto mogu da se klate) i peva bebi pesmu.Tu se film zavrsava. Bio bih vam jako zahvalan ako bi neko mogao da mi kaze ime filma. Hvala unapred