Prodajem telefon Nokia 2730 classic , telefon je kupljen u MT:S-u (znaci mogu samo mt:S kartice) Telefon je nov neraspakovan ,cena je 90e,cena nije fiksna... Kontakt osoba Aleksandar 064/125-76-47 (moze poziv ali ozbiljni kupci) Ima originalnu garanciju od Nokie ,punjac,slusalice,upustva (standardna oprema)
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(58 KB, 800x600)
(41.29 KB, 800x600)
(39.89 KB, 800x600)
(59.37 KB, 800x600)
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 13:06:45 od nesha da lood »
Mnogo je kume ... toliko košta nezaključan nov ...... jesi li proverio da li je zaključan, ujak je kupio u MTSu, njegova prima sve kartice .... tako možda i dobiješ punu cenu ...
Mnogo je kume ... toliko košta nezaključan nov ...... jesi li proverio da li je zaključan, ujak je kupio u MTSu, njegova prima sve kartice .... tako možda i dobiješ punu cenu ...
Telefon nije moj , moj ujak ga je kupio tako da ne znam ... telefon je kod njega ja sam samo oglas postavio
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws