Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Gazda ja imam jedno pitanjce u vezi poruka, reci mi poruke koje ja šaljem drugima, one ne ostaju kao ove dolazne ili ja ne znam to podesiti! Izvini ako je glupo pitanje!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ma ne ljutim se ja , ali znaš kako se kaže sitnice , koje život znače! Niti kako u pravilniku piše niko nikom nije dužan da odgovara na post po službenoj dužnosti, to je svačija dobra volja i kao što je pravilo , stručna služba Burek Foruma je tu da procjeni svaki moj post, zaključa , izbriše ili odgovori na njega! Pozdrav!