Сад ће Никола да подржи праведну борбу потлачених чобана из Брајића за слободан приступ плажи!
Ne bre to , ali što god vi drugima više želite zlo to vas sve jače lupa po glavi jad , shvatite više da nema Jugoslavije i života od inflacije i nerada pa će sve bidne ok .....smirela malo dečki
Milo nije ni svestan da ce morati da Srpskoj kraljevskoj porodici vrati imanja na Crnogorskom primorju- gde se oni sada baskare kao da su im ih dedovi stekli.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Ne bre to , ali što god vi drugima više želite zlo to vas sve jače lupa po glavi jad , shvatite više da nema Jugoslavije i života od inflacije i nerada pa će sve bidne ok .....smirela malo dečki
Richarde, nije tema o hrvatima, ne moras stalno o hrvatima...
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Ne podsmevate se vi ( Srpski narod) nego grupica desničara sa foruma koja se ufurala da vedri i oblači , kao od njih zavisi part2
zasto mislis da smo desnicari? Cim se nekome misljenje ne svidja onda odmah etiketiranje. Pa dobro . Ovo nije tema ali svrati na temu : Srbi ostaju samo Crnogorci !
Bas bih voleo da cujem sta ces reci o izjavama tvojih ministara? Svrati pa da popricamo ali na drugoj temi.
Ovo je tema o vasim plazama koje vise nisu vase i morate se pomiriti sa tim. Sve vam je prodala Milova banda - on je za vas gori nego Slobodan Milosevic za Srbiju do 2000. godien ali vi jos to ne shvatate ili ne smeta da shvatite zbog viska pendrek-demokratije kod vas/
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Srbija je kao neki primjer upravljanja resursima i najrazvijenija država na Balkanu pa ima pravo da se breca na svakoga tko je ostavio da uživa u svom filmu ?