Poznajem jednog istog takvog lika, pati od slicne bolesti kao taj tvoj, koji je jednom(mozda cak i vise puta, otkud znam)strpao tuki drugom ortaku u usta dok je ovaj spavao na nekoj zurci...Tako da obavezno razmisli dva puta pre nego sto zakuntas u njegovom prisustvu.
brateee sve sam cula ali ovo jbt koliko pritajenog homoseksualizma , da tako politicki korektno kazem
E, a ja sam mislila da živim okružena ludacima. Ima 17 godina, mlati sabljom dimiskijom kad i gde mu padne na pamet....Nadam se da nije late bloomer, da je ovo njegov maksimum.
Kad dresiraš kera ili mačku poenta je da postupak koji ne odobravaš kazniš nečim drugim neprijatnim. Znači lepo uzmeš bejzbolku i kad uzvadi kitu a ti ga potapši po leđima Ili ponesi dezodorans u spreju ali neki koji baš baš peče i kad se razmaše samo ga izdezodoriši.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2010, 14:18:40 od simijon »
A šta misliš da mu lepo kažeš..."Kad si ga već izvadio, daj ga plakni pa da ti popu*im!" Ako pristane, bar znaš da je peder, pa begaj što dalje. Ako se naljuti, rešio si problem.
Nego, je li mu bar čemu ta alatka kad se njome toliko hvali?
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."