Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliki prostor uzeti za hostovanje?  (Pročitano 1440 puta)
30. Avg 2006, 13:39:10
Bez prava na potpis
Clan u razvoju

drug od Gorana-poznate licnosti

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Da li je prostor od  4 gb dovoljan za postavljanje jednog solidnog foruma i kod kog provajdera hostovati?Molim vas da date svoje predloge posto sam u dilemi.Hvala
IP sačuvana
social share
Comment by SerbianFighter: Nije dozvoljeno. Budi ljubazan nemoj krsiti pravila, jer ces zaista zazaliti sto si se rodio. Dokurcilo mi je vise dam te trpim i slusam.
Drago mi je sto imam pomocnike u uredjivanju profila.najlepse zahvaljujem.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Dok forum dogura do solidnog ni jedan hosting provider nece hteti da ga hostuje jer svi imaju polisu u kojoj bez obzirana zakupljeni paket nemas pravo koristiti previse resursa... Tako recimo mozes da uzmes 60 gb na dreamhostu za relativno male pare.. i da u principu dobijes kvalitetnu uslugu, ali cim tvoj sajt krene da srche cpu i ram resurse oni ce ga ugasiti... doduse kako do te granice treba da prodje dosta vremena realne su sanse da ce i 500 MB biti dovoljno.. a posle prvo virtual negde, pa onda i dedicated server ako do toga dodje..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
sada sam  bas detaljno pregledao dreamhost-ponudu.Deluje vrlo povoljno.Mislim tamo u buducnosti da postavim jedan pravi sajt o gradjevinarstvu
IP sačuvana
social share
Comment by SerbianFighter: Nije dozvoljeno. Budi ljubazan nemoj krsiti pravila, jer ces zaista zazaliti sto si se rodio. Dokurcilo mi je vise dam te trpim i slusam.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung x660
Ukoliko na forumu ne nameravas hostovati gomile slika i fajlova dosta ti je i 200-500mb... Kasnije naravno uvek mozes uzeti veci paket.
IP sačuvana
social share
zato što se igram...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Realno... Baza sa ~ 100 000 poruka je 100MB , 2000 fotki korektnog kvaliteta je 100MB ... dakle slike nisu problem.. neki klipovi ili nesto slicno bi vec bili, mada bi oni pre svega pravili veliki transfer.. prostor tu generalno retko kad da je problem..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
znas sta ovo cu da kupim i to ovaj paket od 20 gb .Sada sam u proceduri dobijanja dve net kartice da to platim.Posto mogu postaviti vise sajtova ,stavicu svoj o gradjevinarstvu/vesti,tenderi,globalna baza firmi iz struke/,a ostali prostor cu dati firmama koje znam da naprave svoje prezentacije,tako da je cela gradjevinska porodica tu.Samo ce njihove strane nositi mali baner centralnog sajta.A i Lupia hosting nije za baciti.Ovde verat i slicni prvo ispituju kao da su Cia dok ti daju 100-200 mb za prezentaciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ono sto loopia nudi bilo kome ko ocekuje nesto vise nije dovoljno. Za male sajtove firmi je doduse idealno.
To sto ja imam, sluzi za testiranje, nista ozbiljno ne mozes drzati na tih 20gb jer cim krenes srkati resurse, sele te, gase i sl. Zato i kosta toliko uz te sve specifikacije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung x660
Ovde verat i slicni prvo ispituju kao da su Cia dok ti daju 100-200 mb za prezentaciju...

Ako ti nije problem, molim te da podelis sa nama o cemu se zapravo radilo. Pitali su te o prezentaciji i sl?
IP sačuvana
social share
zato što se igram...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
prvo naplacuju domene kao da prodaju zlato,a ne internet prostor.Onda tupe o tome sto ce biti hostovano,pa ovo ,pa ono,jednom recju "sio mi ga djura pa sasio tesno".Sto se mene tice ja  uzeti host od 40 gb od dreamhosta /preporucio SerbianFighter/i postaviti centralnu postavku o gradjevinarstvu Srbije,i podelicu besplatno veliki broj domena nasim firmama,jer poznajem mnogo ljudi kojima to treba.To nameravam u buducnosti da uradim u dosta navrata.Ma spreman sam i da sam sve finansiram samo da rasturimo ove glodare od pojedinih domacih provajdera.Ali u Srbiji je i topla voda ,otkrice 21 veka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.