Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hitno pomagajte  (Pročitano 1718 puta)
03. Okt 2003, 17:26:10
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
Ovkao...
Kupio sam rezac i hard, rezac odlicno eradi nabudzio sam ga na ovaj krs, a sa hardom imam problem...
Elem, treba da mi stige ploca i procesor i graficka, od ujaka a na meni je da kupim ostalo... Kupio sam hard od 80 i reko' da ga nakacim na ovu labinu, ali imam problem...
Na hardu je ovakva slika :::.: prve dve tacke imaju oko sebe pravuoganik svetlije boje, druge dve tamnije a trece samo isprekidane linije... Ispod prvih pise DS (master), drugih CS Enabled a trecis CAP Limit...
Ja sam jumper stavio na prve dve i kada upalim kompjuter on trazi Primarni disk pola sata i ne moze da ga nadje, a disk cele vreme radi... Kad stavim stari disk i kad stavim jumper na trece dve tacke, i novi hard umesto CD-Rom, onda kada dizem prepozna disk kao sekundarni ali nema ga u Windowsu...
Po meni morac cekati ostali deo, jer ova ploca (intel 440lx) nece da prepozna disk, ili gresim?
« Poslednja izmena: 19. Avg 2005, 05:02:35 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
mob
Nokia N70
ukuzio sam, treba da formatiram disk, imam i program, patrition manager, ali ploca preoznaje samo 31.4 gb od 80...
Ako formatiram na 34.1 gb da li cu ostetiti hard, i da li cu kasnije moci da ga preformatiram na 80?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Koja je to masina?
Tesko da nesto ispod p4 moze da vidi ok toliki disk, i da li je disk formariran?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
mob
Nokia N70
Nisi video post gore...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Pa ti nisi ni napisao koja je ploca u pitanju. P2 ploce mogu da skontaju 80Gb diskove (sa updateom BIOS-a).
Da ti ne bi trazio Primary slave - pa iskljuci ga iz BIOS-a, tj. reci mu da tamo nema nista.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
mob
Nokia N70
Update biosa su mi preporucili neki likova sa SC, ali resio sam stvar, stavio sam novi disk kao sekundarni, i formatirao ga na 30 gb i radi ok, sad treba da mi stigne ploca i procesor, oko 15 i treba da kupim graficku i kuciste i da sklopim, onda ce valjda biti ok...
Nego da vas nesto drugo pitam, imam win 98, da bi isntalirao XP moram da formatiram kao NTFS to znam ali...
Imam dosta muzike na ovom novom disku, imam oko 6000 pesama, i treba da skinem od druga jos 10000, pa mi se ne gube pesme, hteo sam sledece da ubacim ovaj disk na novu masinu (kad je sklopim), stavim start up disketu 98, i jednostavno instaliram 98, ali ima jedan problem...
Izgleda da u F disku nisam napravio C patriciju na novom, jer da jesam redosled bi trebao da ide C: sa starog, D: novi, i E: stari, a meni ide C: i D: stari a E: novi... Sad kad ubacim ovaj novi diska na novu plocu dal' ce prepoznati patriciju kao C:? Valjda ce neko nesto shvatiti iz ovog sto sam pisao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Najbolje je u tom slucaju flashovati bios...
Ne moras formatirati u ntfs...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
mob
Nokia N70
Nisam znao da ne moram da formatiram u NTFS...
A KAKO flashovati bios? Nikad nisam nesto previse cackao, samo ono kad ti treba da digne prvo flopi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Imas uputtvo na netu za svoju plocu, a xp radi na fat32 i ntfs particijama, tako da mozes na bilo koju od njoh staviti.
Mozes samo upgradeovati 98 na xp, ali to moze prouzrokovati probleme sa modemom....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.