Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slavna i neobična Anđelina Džoli o svim svojim muškarcima  (Pročitano 882 puta)
27. Jul 2005, 02:15:15
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Slavna i neobična Anđelina Džoli o svim svojim muškarcima
Glumci su komplikovani,
treba mi običan momak

Većina novinara koji su uživo sreli Anđelinu Džoli posvedočili su da je u prirodi još lepša nego na velikom platnu. U intervjuu koji je dala novinaru britanskog mesečnika Bi zaklela se da je godinu dana u celibatu, da je to vreme posvetila usvojenom sinu Medoksu, koji spava na displeju njenog mobilnog telefona i tera je na smeh. Na poslovnom planu joj ide zaista sjajno - "Tomb Rajder 2", "Iza granica", "Oduzimanje života", a u najavi su i "Aleksander"- Olivera Stouna, kao i "Gospodin i gospođa Smit" u kome će igrati sa Bred Pitom, a dobiće honorar od 10 miliona dolara.

U štampi su se pojavile fotografije na kojim se ljubite sa prvim mužem Džoni Li Milerom. Šta osećate prema njemu?
- Ne žalim ni za čim u našem braku. Kada sam se razvela, verovatno sam naparavila najveću glupost u životu. On je najbolji suprug koga žena može da poželi. Jednostavno, bili smo premladi.

Viđeni ste i sa Bred Pitom?
- Da, na snimanju igramo muža i ženu. Radi se o filmu "Gospodin i gospođa Smit" i mi smo baš čudan par. Bred je najodanija i najslađa osoba koju poznajem. Nikada nije bio neveran Dženifer.

Znači, uprkos glasinama, vi niste ni sa Džonijem, ni sa Bredom, pa čak ni sa Kolinom Farelom?
- Povremeno čujem s kim se sve viđam. Mislila sam da se zabavljam sa sva tri moja filmska partnera. To se dešava kada si sam, a radiš sa muškarcima. Ali, sada imam dete. Nemam vremena ni da obrijem noge i osetim se seksi! Trenutno sam srećna, nije mi potreban niko osim mog sina.

Anđelina sa Kolinom Farelom

Nema istine ni u traču da se viđate sa Nikolasom Kejdžom?
- Ne. On je divan, prijatelji smo, ali ništa više od toga.

Džud Lou?
- Ne. Poznajem Džud godinama. Bio je na mom venčanju kada sam se udavala za njegovog najboljeg prijatelja Džonija Li Milera.

Još samo jedan... Antonio Banderas?
- Hemija između nas dvoje je bila neverovatna, ali mi smo, ipak, samo ortaci. Kada snimaš ljubavne scene, ništa nije romantično ili seksi. To je kao uvrnuti ples.

Nemate potrebe te vrste?
- O da, naravno da imam. Trenutno samo o tome i mislim. U svakom slučaju, ne želim dečka ili muža zbog koga ću početi da verujem da sam užasna supruga. Došla sam do zaključka da mi ne treba muškarac da bih bila srećna. Da li upražnjavam seks? Ne! Smešno je što su ljudi šokirani tom činjenicom. I ranije sam pravila velike pauze. Kada sma prvi put spavala sa dečkom imala sam 14 godina, a onda nisam bila ni sa kim dok se nisam udala za prvog muža u 19. godini.

Da li biste se udali ponovo?
- Ne. Više ne želim da se posvetim nekome na taj način. Naučila sma da živim život u kome sam srećna i ispunjena i kada nisam u vezi.

Zar vam ne nedostaju muškarci?
- Nedostaje mi seks koji je sastavni deo veze. Ali ne fale mi ograničenja koja takođe idu uz vezu zato što sam trenutno jako zauzeta oko Medoksa, snimanja, Ujedinjenih nacija. Nije baš da mi ponekad kasno noću kad ostanem sama ne nedostaje neko ko bi podelio neke stvari sa mnom.

Ko je savršeni muškarac?
- Nikada nisam bila sa nekim ko me ohrabruje da postanem još bolja osoba. Bila sam voljena, zabavljala sam se i muškarci su me inspirisali, ali nisam još srela nekoga ko razmišlja isto kao ja.

Da li ga ima tamo negde?
- Ne znam. Poznajem mnogo muškaraca i žena koji su prošli kroz pakao tražeći odgovarajuću osobu. Mislim da bi u mom slučaju to morao da bude poseban muškarac, koji bi imao razumevanja za moja duga odsustva od kuće. Takođe, on bi morao da prihvati moju nezavisnost, a pod obavezno je da bude i posvećen otac mom sinu Medu. To su zaista velika očekivanja i ja ne računam da ću takvog muškarca sresti.

Sa usvojenim sinom Medoksom

Da li biste ikada izašli sa običnim momkom?
- To bi verovatno bila prava stvar za mene. Sigurno bi mi pomoglo da pored sebe imam nekoga ko ne živi tako nestabilno, kao glumci.

Želite li da usvojite još dece?
- Definitivno da. Volim decu. Volela bih da Medoks podučava budizmu svog brata, bez obzira na to koje veroispovesti će on biti. On će moći da proučava i svoju religiju, naravno. To je moj lični eksperiment. Nikada nisam želela da budem biološka majka.

Da li mislite da je Medoksu potreban otac?
- Ne. Više bih volela da ga nema, nego da ima nekoga na koga ne može da se osloni tokom celog života.

U prošlosti ste govorili o svojoj autodestruktivnoj prirodi. Da li je ona sada mrtva i shranjena?
- Potpuno ste u pravu. Naravno da jeste. Prošlo je mnogo vremena od kada sam se žalila na određene stvari i sažaljevala samu sebe. To je veliko gubljenje vremena. Ovih dana uopšte nemam razumevanja za samosažaljenje. Ali znate, ipak, sam ja čudna. Nespretna sam i malo luda ponekada. Verovatno sam blago šizofrena!

Žalite li za nečim?
- Mislite na brakove? Ne. Oba braka su od mene napravila osobu kakva sam danas, tako da su u to vreme bili dobra stvar. U svakom slučaju drago mi je što me neće pamtiti kao Bilijevu ženu.

Da li ste otkrili da možete da budete sami?
- Pronašla sam život koji razumem i koji mi donosi mir. Živim, volim, sve radim snažno. Ja sam san svakog psihoanalitičara.

Kako vidite sebe kroz 30 godina?
- Sa još nekoliko brakova i više ljubavnika. Moja deca će već biti velika, tako da ću imati mnogo slobodnog vremena. Verovatno ću putovati po svetu, tražeći avanture.

Jedan od poslednjih tračeva iz sveta šou biznisa govori o Anđelininoj vezi sa Valom Kilmerom. U koju kategoriju on spada - budućeg muža ili ljubavnika, ostaje da se vidi.
Prevela I. Stojanov
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.