Prvo za tu tvoju "online" prijateljicu. Ona preko interneta moze da prica i da je spoj Andjeline Dzoli i Ketrine Hejgl, dok ne vidis ne veruj nicemu pa ni tome da je zensko A i ne razumem sto bi protracio vezu od 10 godina na avanturu ili mozda hoces da te ova "online" cisto zadovolji kada verenica ne moze
To sto tvoja verenica ne zeli da ima seks vise od 2 puta nedeljno ne znaci da ima hiposeksualni poremecaj(tj smanjenu zelju za seksom), koliko god glupo zvuci mozda joj jednostavno nije do toga usled obaveza(posao je umori ili nesto slicno)
Bolje popricaj sa verenicom i kazi joj da nisi zadovoljan i da zelis sex svaki dan. Moje misljenje je da se sve moze pricom ispraviti i da nemas potrebe za necim "sa strane" Cim ste toliko godina zajedno i vereni ste ne verujem da zelis da to ugrozis
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ostavi vjerenicu i uzmi prijateljicu za vjerenicu. A kad vidis i da njoj vise nije do jebacine onda ostavi tu vjerenicu i uzmi vjevericu za vjerenicu i zivi sa njom happy ever after...
Problem resen! Next pls...
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 13:18:09 od 1deki »
Imala sam i ja, ali sam shvatila da mi je mladost prosla sa jednom te istom osobom.
Znas... te... duge veze... to ili se zavrsi jednim dobrim brakom ili oboje popizde u 40-im i krenu da saraju. A tada je problem jos i veci jer su umesana i deca, imovina, etc.
Ima jedna izjava, koja se pokazala kao bolno tacna - Ljudi se vencavaju kada im ponestane tema za pricu, kako bi ostatak zivota proveli u prici o svom braku (i problemima u njemu)..
Drugim recima.. ucebali ste se kao staro cebe... i to je u neku ruku,... normalno... :|
"Zaljubljenost je stanje neuravnoteženosti hormona – mozak zaljubljene osobe podsjeća na mozak duševnoga bolesnika. Kod zaljubljenosti se u mozak otpuštaju testosteron, estrogen, dopamin, norepinefrin, serotonin i oksitocin. Oni su zaslužni za tako neopisive osjećaje ugode kao i za ostale simptome zaljubljenosti: gubitak teka, nesanica, itd. To stanje kemijske neravnoteže se zove zaljubljenost, a traje od jedne i pol do tri godine."