Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine  (Pročitano 47416 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
rasime , radis bre u banatu nesreco jedna  Smile

Smile
To je bilo nekoc! Sada radim u Sremu i odnosim vojvodjanske pare u Beograd! Smile

a daaa...srem je hrvatska teritorija ... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Znači peta kolona? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
popicemo kafu na petrovaradinskoj tvrdjavi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Motorola 
Peruđi,zaista me smaraju te kroatocentrične priče o Srbijancima i Srbima i "Srbijanskim" političarima koji otimaju pare ostalima da bi "Srbijanci" i njihov (moj) "Beograd" uživao .Sve plaćam skuplje,a i dalje noge noću lomim po nezakrpljenim i slabo osvetljenim zemunskim ulicama,i dalje se trujem prehrambenom robom sumnjivog kvaliteta,i dalje nosim kinesko-tursku odeću...Da su pitali stanovnike beogradskog atara,misliš li da bi se utucale onolike straobalne pare na popločavanje okoline Kalenić-pijace crvenim pločama,davanje kredita već ko-zna-koliko dužnoj B-92,postavljanje preskupih rebrastih-noge-da-polomiš ploča za slepce po Nemanjinoj/od Terazija do Slavije,pretvaranje Bulevara u usku seosku džadu,raskopavanje stalno jednih-te-istih ulica...Političari na vrhu države/Beograda najmanje veze imaju upravo sa Srbijom,nekako više optiraju partizansko/manjinsku opciju.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Eto znak da pizdite  ako vas čovek dirne u slabu tačku. Odmah mi spočitavaš da sam Hrvat. Zađi u bilo koje selo u Srmu , pa ćeš čuti mišljenje o Srbijancima i mnogo gore od moga. Šta više ja sam potpuno realan.Činjenica je da je Beograd jedino mesto u Srbiji koje se iole razvija. E sada što je i u Beogradu loše to samo govori o opštem stanju cele Srbije. Činjenica je da politiku u Srbiji ne vode Vojvođani, već Srbijanci.Činjenica je i da je centralizacija u Srbiji način vladanja upravo Srbijanaca, jer je bila omiljeni metod vladavine svih srpskih kraljeva, od Obrenovića do Karađorđevića. Kada bi se sprovela prava decentralizacija, Srbija bi bila u daleko boljem stanju. Pogledaj samo jednu činjenicu, da se dobije priključak na put Irig Novi Sad, moraš u JP Putevi Srbije u Beograd. Da bi podbušio železniču prugu, radi polaganja, recimo, telefonskog kabal u Nikincima ( jedno malo selo u Sremu) treba tražiti dozvolu u Beogradu.Da li treba još da nabrajam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Citat
.Činjenica je da je Beograd jedino mesto u Srbiji koje se iole razvija.

ajde bre ne lupetaj vise.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Motorola 
Eto znak da pizdite  ako vas čovek dirne u slabu tačku. Odmah mi spočitavaš da sam Hrvat.

Alo,Požega...! Daj ´vamo ikonu Svetog Jovana da se zakunem da mi nije ni na kraj pameti palo tako nešto ! Ne lupaj,čoveče,ja bih prvi preorao "Krug Dvojke" napalmom i to u par naleta - nema tu bilo kakve "slabe tačke",već mi sve to liči na ono šiptarsko "Trepča radi,Beograd se gradi".
Bolje bi bilo da očistite,konačno,kanal Dunav-Tisa-Dunav,a ne da zaluđujute narod Čankovim igrokazima sa zastavama.Što se Sremaca tiče,čoveče,kršteni mi je kum iz Srema (iz stare porodice) i (mada se ne slažemo potpuno politički) štetočinama smatramo iste likove - od "lokala" do Srbije.Uzgred,misle li i Banaćani kao ti "vaši" Sremci ( i sa njima sam bio veoma blizak i znam i njihove priče).
« Poslednja izmena: 18. Jul 2010, 18:41:04 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Pogledaj samo jednu činjenicu, da se dobije priključak na put Irig Novi Sad, moraš u JP Putevi Srbije u Beograd. Da bi podbušio železniču prugu, radi polaganja, recimo, telefonskog kabal u Nikincima ( jedno malo selo u Sremu) treba tražiti dozvolu u Beogradu.Da li treba još da nabrajam?

Зар то не важи и за Лесковац или Шабац, нпр?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Zar ti primeri koje sam naveo ništa ne govore. Platiš kopiju plana u katasru i pare idu u RGZ, koji se nalazi u  Beogradu, naravno. Inače šta ti onda znače kroatocentrične priče, ako mi nisi spočitavao da sam Hrvat? Znači ako neko ne razmišlja kao Beograđanin odmah je pod uticajem Hrvata, jer pobogu nemamo mi Vojvođani dovoljno spsobnosti da sami o sebi vodimo računa, već moramo da imamo tutora.Pustite bre šaku Srbijanci, šta ste se stisli. Ima para za sve, a biće ih i više , ako ima više slobode.

Sandri neću da odgovorim , jer principijelno ne raspravljam sa nepristojnim ženama.

Disko Nindža, važi za sva mesta u Srbiji. Ja upravo i govorim o žestokoj centralizaciji, no mogu da je sagledam samo iz aspekta moje sredine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.37 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.