Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 07:50:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hendikepirani  (Pročitano 9325 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Nije problem nikakvo kucanje i pravopis. Divno je što si sa nama i ako na neki način možemo da ti pomognemo  ne ustručavaj se da tražiš. U svakom slučaju sa svoje strane želim ti dobrodošlicu u našu malu internet zajednicu. Ne zadržavaj se samo na ovoj temi.

Upravo to traženje pomoći je veliki problem bar po mom iskustvu. Materijalna komponenta pomoći i veliko angažovanje nisu tema ovog razmišljanja, već one male, pristupačne stvari koje mogu lako da se učine. Zato moja poruka invalidima, posebno onima čiji invaliditet nije očit je tražite bez ustručavanja ono što vam treba.

A što se okretanja glave ili buljenja u nekog tiče, pa sve to je deo te priče. Prvih 5 puta će okrenuti glavu ili buljiti, a posle više neće. Naročito ako pređe barijeru nepoznatog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
u Podpunosti te razumem sta pricas ...neznam tvoja iskustva sa osobama sa hendikepom ali reci cu ti jednu stvar da to okretanje glave je deo mog zivota zamisli idem ja ulicom i covek se prekrsti sto me video ja sam se samo setao po ulici ...daj da pricamo otvoreno bez tabu tema kako sam se ja osecao dali mislis da se to zaboravlja, cime sam izazavao tu njegovu reakciju?ja sam spreman o svemu da pricam i to nije problem ali ako vidim da nema interesovanja sa druge strane na ovoj temi ja cu nastaviti llicnim kontaktima na chatovima da stvaram prijatelje zeleo bih da sto vise ljudi ukljucim u ovu pricu to je to...ocekujem samo interesovanje onih koji su ucestvovali u ovoj temi do sada... Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

F1000006.JPG
(588.66 KB, 1840x1232)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znas sta ja mislim da je problem?

ustvari,mogu da kazem sta meni zna da bude problem kada pokusavam da uspostavim kontakt sa nekim u tvojoj situaciji.

previse se opteretim da na bilo koji nacin ne povrijedim tvoja osjecanja.

tacnije,da ne kazem ili u realnoj situaciji ne uradim nesto sto bi bilo pogresno protumaceno.

a cim se covjek optereti previse sa tim...djeluje ustogljeno,a nekad i zbunjeno...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Super sto si se zaineresovala ovako ja znam ko sam sta sam i nemas razloga da se opterecujes time,mozes se ponasati normalno ko u svakom kontaktu Dobar dan dali Vam je potrebna pomoc nekoristite rec ti mada je meni sve jedno Smile...izbegavaj dali ti je ....sto se tice odbojnosti koju imas u sebi shvati da je to "normalno" to ako iskreno zelis mozes i to savladati sve zavisi dali to sto zelis uraditi je iz kulture ili iskreno zelis ...?sto se mene tice znam da ima dobrih i losih ljudi oni se dele posle na u mom slucaju ok osobe sa hendikepom ili ne...tnx na pitanju Smile

braca kocic12.jpg
(243.05 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ja nemogu razumeti... Smile sad kada ste u ogucnosti a postavljate pitanja bilo je samo jedno...nekoliko pohvala nekoliko konstatacija...pocecu da samo ovde postvljam slike o mom zivotu da bi bolje videli jer i cutnja govori nesto... Smile

IMAGE000014.JPG
(543.71 KB, 1500x1000)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Reci mi kako provodiš vreme, imaš li zaposlenje, neki honorar, čime se angažuješ tokom dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Evo, mene zanima... Kakvo je stanje u Nisu po pitanju studiranja...
Napisala sam na prvoj stranici da su sa mnom studirala bar dva studenta koja su imala velikih problema sa kretanjem... Obaska sto je prica jedne od mojih koleginica bila i u raznim emisijama RTS...
Mog druga su tretirali kao mentalno zaostalog, nije mogao da dobije vise od sestice, niko mu nije rekao da moze da koristi lift... i tako dalje...
Na kraju je napustio fakultet, presao na visu... Zavsio je u rekodrnom roku sa odlicnim ocenama... mada i tu su ga vise od jednom tretirali kao dete...

Takodje... da li vam se ikada desili da vas tretiraju kao prosjake...
Tom istom drugu se pre par meseci desilo da mu pridje zena i da mu 20 dinara... On sav u zbunu...
Pitaje sta ce s tim...
Ona kaze - "Mislila sam da prosis"...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2008, 16:37:48 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Reci mi kako provodiš vreme, imaš li zaposlenje, neki honorar, čime se angažuješ tokom dana.
Hvala na pitanjima moje vreme trenutno se sastoji najvise u komunikaciji sa ljudima volim psihologiju Antropologiju,komuniciram sa svim ljudima nezavisno od neta imam ja i zivot...Ono sto radim je oko sajta najvise komuniciram sa webmasterima da bi postavili link i saljem mailove nemam zaposlenje zivim na 9 sprat u 56 kvadrata sa bratom tatom
imam jednu kucicu u Niškoj banji koja nema ni pristup to jes put nemam ni kanalizaciju ni parket znaci neuslovna kuca zato smo 1989 dobili stan na 9 spratu... ali od 1989 pa do ove godine smo isli svako leto u banju na 3 meseca jer je to mesto koje volimo... 2007 umire mi majka onda tetka ot tate rodjena sestra decembra meseca 2007 i brat od tetke koja je umrla ,on umrire u 46 god od kancera tata je slogirao treci put maja meseca ove god...pio sam sedative ali najbolji lek su prijatelji koje imam kako sam ih zasluzio neznam ja sa svima pricam otvoreno..sada po mazem koliko toliko tati pricajuci sa njim jer je on depesivan ...ja lecim njega najbolje sto mogu i umem...moj "posao"je da chatujem sa nekim obucno bude cura posto ako kontaktiram musku osobu  kojju neznam pomislice svata i onda prica ide normalno dok ta osoba nepotrazi sliku kad zeli da sazna ko sam ja pokazem ko sam naravno pokusam tokom razgovora da zakljucim sam dali je ta osoba ok...to je moja neka prica i sto se tice primanja ja primam tudju pomoc i negu oko 15.000 dinna dva dela...sobzirom na moje potrebe to je malo ali ja znam gde zivim i da ljudi nemaju novac tako da mi je ovo to jest sajt jedini nacin za nesto bolje....

IMG_0006.JPG
(362.71 KB, 1600x1200)
« Poslednja izmena: 01. Dec 2008, 18:14:16 od icower »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Evo, mene zanima... Kakvo je stanje u Nisu po pitanju studiranja...
Napisala sam na prvoj stranici da su sa mnom studirala bar dva studenta koja su imala velikih problema sa kretanjem... Obaska sto je prica jedne od mojih koleginica bila i u raznim emisijama RTS...
Mog druga su tretirali kao mentalno zaostalog, nije mogao da dobije vise od sestice, niko mu nije rekao da moze da koristi lift... i tako dalje...
Na kraju je napustio fakultet, presao na visu... Zavsio je u rekodrnom roku sa odlicnim ocenama... mada i tu su ga vise od jednom tretirali kao dete...

Takodje... da li vam se ikada desili da vas tretiraju kao prosjake...
Tom istom drugu se pre par meseci desilo da mu pridje zena i da mu 20 dinara... On sav u zbunu...
Pitaje sta ce s tim...
Ona kaze - "Mislila sam da prosis"...  Smile
Sto se tice skolstva u nišu ja nisam imao mugucnosti za to stoga neznam sta da ti kazem reko sam vec da imam 8 razreda tim se nedicim ali sta cu sobzorom da smo svi u porodici bolesni i moja majka je bila psihicki bolesnik ,mislim da me razumes ali ona nas je nosila i pod tabletama u krevet kad tata nije mogao...
a za tih 20 dinra bio sam u centru niša cekao sam druga da nesto zavrsi i vrteo kljuceve u rukama na jednom prstu jedan deka mi prilazi i daje mi 10 ili 20 din ne secam se
tacno koliko bilo je pre 4 god ja njemu necu on zapeo deka imao 70 god sigurno ja i dalje ncu on idalje insistira i rekao mi je uzmi zbog mojih unuka...tu se nasmejem pristajem on odlazi ja drugu kazem kako sam "zaradio"taj novac i smejem se idem kuci dajem mami taj novac i kazem ostavi ga majko gde cuvamo metalan novac...deka se pozvao na unuke i bilo je sve ok ja decu volim ocuvao sam 3 bratanceta,tako da umem da razumem ako nista vise ili se barem trudim... Smile

14.JPG
(29.09 KB, 318x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
a zasto da izbegavam "ti" ??? ako je neko mojih godina i sretnemo se na ulici ne znam cemu persiranje Smile

i cemu to postavljanje slika uz svaku poruku Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2008, 18:13:58 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 07:50:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.568 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.