Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Help!! 6630 Enhancement not supported!!  (Pročitano 1215 puta)
13. Jun 2006, 08:26:28
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia 6630
Pozdrav svima!
E ovako, samo da napomenem da su mi ovi forumi prilicno novi i nikako ne mogu da pronadjem serach box da vrsim pretragu pa postavljam pitanje iako mozda vec negdje postoji odgovor.
Uputite me malo sto se tice pretrage!
A sad na problem, Nokia 6630 je u pitanju, kada sam je kupio na ekranu je bila ikonica od slusalica, profil je bio general a nijedan zvuk se nije cuo osim na slusalice. Naravno one nisu bile prikljucene a koliko znam iz uputstva da ikona treba da bude na ekranu kada su slus. prikopcane. Onda sam ja nesto pokusavao po podesavanjima i sledeci dan je proradilo.
Nije vise bilo znaka i zvucnik je radio. Napominjem da od tada apsolutno nista nisam dirao u podesavanjima ili profilima. Prije dva dana iz cista mira mi se ponovo pojavi ikona za headset na ekranu, profil je i dalje General, medjutim sada cujem tonove na zvucnik ali svaki cas mi tel. javlja upozorenje tako da izbaci onaj zeleni uzvicnik i zvuk upozorenja i pise "Enhacement not supported". I to stalno tako ide. Nekad svaki minut nekad svaka dva minuta nekad rijedje i tako. Izludi me taj ton, plus sto stalno pali svjetlo. Nocas nisam mogao vjerovati, bio je na punjacu i kada sam vidio da nece da prestane ugasio sam ga ali on cak i ugasen javlja tu gresku i pisti. Prestao je tek kad sam ga skinuo sa punjaca. Ne znam kakav on to dodatak detektuje sto mu ne odgovara kad nije nista prikljuceno, pokusavao sam sa vadjenjem kartice i mijenjanjem profila ali nista ne vrijedi. Hvala unaprijed

(01. May 2007, 10:45:29)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Flesh pomaze verovatno,idi u servis ili imas top temu koja se bavi flesovanjem.
A pretraga ti je gore po sredini strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6680
Pokušaj redslijedom,prvo format telefona,ako ne pomogne onda bi flesh trebao pomoći.Za detalje malo pogledaj po forumu naći ćeš u pitanjima i odgovorima kako se formatira,tako da to možeš u raditi sam,a flesh isto možeš pratiti na lock temi,ili ako voliš lakšu varijantu otiđi do nekog servisa gdje će ti fleshovati telefon za neku cijenu koja vrijedi tu gdje živiš.Zadnju verziju za tvoj mobitel ćeš pronaći isto ovdje na forumu,samo nas posjećuj,i dobro došao na burek  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Zbog ovoga vredi malo pročačkati net u potrazi za rešenjem. Nije ovo jedini primer - desilo se nešto slično i na telefonu koga ja imam, pa zatim takodje mislim da je @nikola34 imao sličnih problema,.....što dovodi do zaključka da je 6630 malkice bagovit što se tiče ovog problema. Smile
Čisto me interesuje da li je do firmvera ili neka hardverska greška. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Imao sam ja taj problem,čini se da ima veze sa uparivanjem kompa i telefona preko bluetootha ali pošto sam ja u međuvremenu nadogradio firmware nije potvrđeno 100 % da je do bluetootha.

prolistaj temu http://forum.burek.com/index.php/topic,109082.msg1396308.html#msg1396308

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia 6630
Jako je lako moguce da je zbog Bluetootha, ja nemam kabal nego preko bluetootha prebacujem stvari i PC Suite nece da radi preko njega tako da ne mogu lako ni backup da napravim. Imam IVT BlueSoleil bt stack, a cesto se tel zabuni pa prikazuje jedan komp kao da je prikopcan na drugi, onog drugog ili neki telefon obrise, itd. A jedan od servisa bluetooth-a je i "wireless headset service" (mada je iskljucen) i neki drugi tako da je lako moguce da je do toga. Usput, sve je opet proradilo iz cista mira. Izgleda da ce opet ostati misterija sta je u pitanju, dok se sledeci put ne dogodi. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.