Nisam bio svestan da je izasao drugi deo najavili su ga tek za februar ovo je prvi put da developeri izdaju pre vremena. Nisam probao ali sto se mene tice dovoljno je da bude isti HOI samo da poprave stabilnost posto mi se kec stalno rusio a odlicna je igra...
Evo danas poceo znaci igra je do bola odradjena nikad nisam video bolji i utanaceniji sistem razvoja tehnologija u igri, uz sve to u igri ima oko mali milion dokumentarnih fotografija tako da kad npr. kao jugoslavija razvijate rane strateske bombardere i taj zadatak dodelite Rozogarskom (inace nasa fabrika iz tog perioda)imate fotku radnika ispred te fabrike...Cak je i osecaj nemoci koji kao neka nebitna drzava iz tog doba (tipa YU) savrsen tako da svakako preporuka!
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Inače fabrika se ne zove Rožogarski kao što je pomenuo Zenit već Rogožarski.
Da sorry za to inace sam upoznat sa celom istorijom fabrike (i njenog osnivaca) za koju mnogi smatraju da je lako mogla biti velika konkurencija boingu danas da nije doslo do II sv. rata jer je imala izrazito napredne modele aviona za to vreme...