Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:07:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene i njihovi prohtevi  (Pročitano 1477 puta)
09. Jul 2006, 05:52:44
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Žene i njihovi prohtevi

U idealnoj vezi oba partnera trebalo bi da uživaju u podjednakoj meri, posebno kada je u pitanju seks. Međutim, i sami smo svedoci da se to ne događa često. Kompromisi su ono što se dešava mnogo češće od veza koje istog momenta kada započnu mogu da se definišu kao skladne.

Činjenica je da mnoge žene nisu zadovoljne svojim seksualnim životom, i to u mnogo većoj meri od muškaraca. One su nezadovoljnije jer ređe od nas doživljavaju orgazam. Dok se prisećaju zanosa Kim Bejsinger u filmu "Devet i po nedelja", pitaju se da li s njima nešto nije u redu. U čemu je zapravo problem? Ako vam ova priča zvuči bar malo poznato, onda ste sigurno već čuli da seks nije samo oblik telesne komunikacije.

Komunikacija (uopšte) jeste jedan od najvažnijih preduslova dobrog seksa, a u muško-ženskom odnosu komunikacija često ume da izostane. O ženskom orgazmu, čak i u muškom svetu, govori se sve češće, pa je to možda izlaz iz svih problema koji mogu da opterete jednu naoko sasvim pristojnu vezu. Pre svega treba imati na umu da svaka žena do vrhunca dolazi na drugačiji način. Nekada je u igri samo klitoris, nekada stimulacija famozne tačke G, a neki tvrde da su oba načina delotvorna, ali retko kad oba u isto vreme. Da li savremeni muškarac mora da bude seksolog stručnjak da bi doveo svoju partnerku do orgazma? Ne, važno je samo da sluša njene želje. Na kraju krajeva, one znaju šta im najviše prija.

Treba pronaći put koji vodi ka uživanju, preispitivati svoje telo koliko god je moguće, ali i telo svoje partnerke, bez zanemarivanja. Život bi bio divan kada bi orgazam bio predvidiv kao, na primer, račun za telefon. O tome zasad možemo samo da sanjamo. Da biste došli do zajedničkog vrhunca, neophodno je da imate skladan i blizak odnos s partnerom, da nema problema u komunikaciji, da oba tela i oba uma podjednako učestvuju u seksualnoj igri.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Da bi uopšte došlo do zadovoljavajućeg odnosa u seksu, potrebno je da oba partnera podjednako učestvuju u njemu. Dakle, igra se ne završava kada vi završite sa svojim orgazmom, a ona ostane nezadovoljena; ako ništa drugo, zbog toga što će joj se po glavi motati mnoga pitanja na koja nećete moći da joj odgovorite. Muškarcima su uvek dobrodošle naznake o tome šta uzbuđuje ženu. To što se vaša bivša bacakala po krevetu uzdišući ne mora ništa da znači. Takva je priroda nepredvidivih ženskih erogenih zona. Zbog toga je potrebno da shvatite da su razlike potpuno normalne a da komunikacija pomaže da zajednički dosegnete vrhunac. Najdirektniji mogući pristup ujedno može da bude i najdelotvorniji.

Za mnoge žene predigra je najvažniji deo igre; i za muškarce je isto tako, recimo. Ipak, ono što dolazi posle toga za muškarce je glavno jelo, dok je ženama to samo neka vrsta post skriptuma ili erotskog preludijuma onoga što njih zapravo pokreće. U poslednje vreme sve je prisutnija ideja da se žene konformiraju s muškim doživljajem vođenja ljubavi, a to je sam čin sjedinjavanja dvaju tela. Međutim, to nije pravi način da žene dožive orgazam. One uvek žele više. Zato treba uposliti mozak. Mozak je glavni pokretač seksualnih aktivnosti. On ujedno određuje i stepen uživanja. Da bi mogao da vam omogući jedinstven osećaj, mozak mora da bude rasterećen od briga, a vi morate da budete bez opterećujućih dilema. Ukoliko vam misli lutaju prilikom seksa, zaboravite na zajednički užitak.

Razmišljanje o računima koje treba platiti, o poslovnim obavezama na sutrašnjem sastanku i slične misli predstavljaju pravu mentalnu katastrofu za seks. Alternativa je, naravno, da odbacite sve te misli i pokušate da se koncentrišete svom snagom na erotiku. Nažalost, ponekad je u savremenom svetu to lakše reći nego učiniti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
lele sta sve naprica Smile  Smile hehehe..sad sala na stranu ete mene kao predstavnice zenskog dela citalaca Smile da se javim..tacno je da zene mnogo redje dozivljavaju orgazam...i da su zene mnogo cesce opterecene nekim drugim stvarima o kojim razmisljaju u toku odnosa..i da je to jedan od glavnih razloga.Cinjenica je i da (sad da ne dodje do zabune govorim o iskustvima uopste) Smile vrlo cesto na zenama lezi mnoooogo veca odgovornost i u vezi i u braku i uopste u zajednickom zivotu...Zensko je to koje mora misliti na sve..i onda treba uvece ili preko dana nebitno je da legne i da glumi da je sve ok i da jedino sto joj treba je dobar sex Smiley 1 Mislim, polazim od stava jedne starije zene koju odlicno poznajem koja mi je uvek govorila kada smo razgovarali o njenim odnosima sa muzem i odnosima uopste..."odradis domaci zadatak i on je sretan" U tom domacem zadatku nijednom nije spomenula sopstveni uzitak..niti se on, koliko sam shvatila trudio bog zna koliko da je zadovolji..njemu je ilo vazno da on svrsi a sad ona..hm... Smile pa sto nije iskoristila priliku dok je on uzivao da svrsi..zenama je potrebna paznja..predigra jeste jako bitna..mnogo bitnija od samog cina..zeni treba malo da je zainteresujes...a jednom kad se opusti..ma mozes je drzati u saci..samo treba i to znati Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Хе, хе. Smile

Слатки су то прохтеви и треба им редовно удовољавати. Smile

Нека су нам женке живе здраве и задовољне. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
definitivno zavisi od jacine osecanja i zelje koja postoji izmedju partnera,a koja normalno i nazalost opada kako veza duze traje.naravno da zavisi i od nekih drugih faktora,a zivotni,svakodnevni problemi su samo jedan od njih.mada kada je sex u pitanju ja sam za to da se nikako ne razmislja o brigama Smile,one postoje,i uvek ce postojati u najrazlicitijim oblicima.
ja,konkretno nikad ne brinem,jer neke stvari ne mogu kontrolisati,a vremenom ce sve doci na svoje. glavni motiv ''opusti se i uzivaj''  Smile
u toku odnosa da oba partnera dozive orgazam istovremeno.mislim da jeste retkost. to mu dodje kao bajka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Negativne vibracije bilo koje vrste treba ostaviti ispred vrata spavace sobe i to je to  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:07:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.