Prosli put kad sam imao problem oko tehnike obratio sam se ovde i problem je bio resen,pa reko si sad da pokusam....
Naime,pre nekih 7 dana sam kupio u Telenoru Hauwei asceng g510 zbog jednog honorarnog posla koji imam a koji zahteva velicinu ekrana od 4 pa navise inca. Ok to je nebitno,nego sam u medjuvremenu dobio tu poslovnu aplikaciju koja je od pocetka problematicna. Naime kad se ulogijem radi par minuta a posle izbaci obavestenje da je nazalost prestala sa radom ali me ostavi sa napromenjenim podatcima gde sam ranije bio. a drugi problem je to sto kad udjem u jedan odeljak aplikcije(vezan sa kosarku) iz njega me automatski izbaci i izloguje.
Dosta ljudi koristi ovu aplikaciju i niko nema problema sem mene,znaci da je problem do mene i da li bi neko mogao imati prestavu sta me to muci,da imam makar neku polaznu tacku da znam odakle da trazim resenje problema.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.