Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:01:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Harier odlazi!  (Pročitano 9392 puta)
Svakodnevni prolaznik

"Imamo li dovoljno municije???"-Imamo,zasto pitas?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia C5
off:
Cekaj bre Bf-sve pokusava covek da skapira zasto si tolika dijabola ali nikako ne uspeva.Bilo je dosta stresa u ovoj zemlji zadnjih decenija,sto se na tebi zestoko ispoljava? Smile
Koji ti je bre lepi kxxac da postavljas klip gde avion odlazi u pizdu materinu a pilot odmerava hoce li se zaustaviti sam ili da se izvlaci,i da pri tome to dajes "kolegi" koji ne voli taj aparat,u svrhu nasladjivanja?Covece bre,saberi se malo i nemoj vise tako jadno da lepis postove i izigravas neko mu_o zato sto imas vise hiljada istih.Zajebi bre vise   Smile

Harrier:Stvarno steta sto su doneli ovakvu odluku u ovom trenutku,tradicija to beshe  Smile
« Poslednja izmena: 19. Dec 2010, 19:52:59 od ikarus214 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Cekaj bre Bf-sve pokusava covek da skapira zasto si tolika dijabola ali nikako ne uspeva.Bilo je dosta stresa u ovoj zemlji zadnjih decenija,sto se na tebi zestoko ispoljava? Smile
Koji ti je bre lepi kxxac da postavljas klip gde avion odlazi u pizdu materinu a pilot odmerava hoce li se zaustaviti sam ili da se izvlaci,i da pri tome to dajes "kolegi" koji ne voli taj aparat,u svrhu nasladjivanja?Covece bre,saberi se malo i nemoj vise tako jadno da lepis postove i izigravas neko mu_o zato sto imas vise hiljada istih.Zajebi bre vise   Smile

Harrier:Stvarno steta sto su doneli ovakvu odluku u ovom trenutku,tradicija to beshe  Smile

meni je interesantnije pitanje kako neko moze da bude toilka dijabola da slinavi zbog toga shto je vazduhoplovstvo zemlje koja je prosipala tone bombi na nashu zemlju i nashe sunarodnike postalo slabije .  Smile  Smile  narochito ako se uzme u obzir da je taj isti tip aviona (a verovatno i iste letelice ) u tom napadu i uchestvovao .

shto se tiche snimka , aleksi se koliko vidim svideo , a za sudbinu RAF-ovih pilota me je briga koliko i za tebe , samo malo manje  Smile ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
mob
Nokia C5
klasika-pokusavas da istaknes svoj patriotizam dovodjenjem u pitanje tudjeg. . .tvoj nivo klasican!
Eee,a sada o tvojoj pameti:sto se tice toga kako gledas na letelice,mnogo nam je vise zrtava nanela ta ciji je naziv u tvom imenu ovde na forumu,eskortirajuci fasisticke bombardere u napadu na rodnu grudu koju tako izvlacis iz konteksta,i jako patriotski zloupotrebljavas.inace,i bf109 je avion koji jako volim,inzenjersko blago !
Ipak,trudis se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Eee,a sada o tvojoj pameti:sto se tice toga kako gledas na letelice,mnogo nam je vise zrtava nanela ta ciji je naziv u tvom imenu ovde na forumu,eskortirajuci fasisticke bombardere u napadu na rodnu grudu koju tako izvlacis iz konteksta,i jako patriotski zloupotrebljavas.inace,i bf109 je avion koji jako volim,inzenjersko blago !
Ipak,trudis se Smile

fasistichke bombardere sigurno nije "eskortirala" , ali dobro , ne ochekuje se od tebe da poznajesh istoriju  Smile Smile

ja nisam rekao da imam neshto protiv harrier-a kao letelice (indiferentan sam po tom pitanju ) , nego protiv RAF i FAA  kao vazduhoplovstva neprijateljske zemlje i njihovih pripadnika . zato mi je pomalo odvratno to kukumavchenje shto ce spomenuti biti oslabljeni .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
mob
Nokia C5
koliko ja znam 6.aprila 1941 fasisticka nemacka je,u 6:50 otpocela bombardovanje beograda.
Messeri su ucestvovali ,sve znas,da ne razglabam,nemoguce da si tooooliko glup!

Uf bre,cekaj,pa moguce je. . .nazalost  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
koliko ja znam 6.aprila 1941 fasisticka nemacka je,u 6:50 otpocela bombardovanje beograda.
Messeri su ucestvovali ,sve znas,da ne razglabam,nemoguce da si tooooliko glup!

sta da ti kazem , trazi onom ko te uchio istoriju da ti vrati pare ...  Smile

Citat
Uf bre,cekaj,pa moguce je. . .nazalost  Smile

zato si ti pametan ko pchelica , ljubi te majka tako pametnog ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Je vois tout!

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
ma neeee...hoce covek da istakne verziju aviona o kome je rec(109-ka) tj. u aprilskom napadu su ucestvovali emili (E) a ne gustavi (G) a o istoriji, on bi trebalo da trazi pare nazad posto bi znao od kada se 109-kama gubi ono bf i postaje me! Smile a o SHiptarizaciji koju sprovodi nemam nameru vise da trosim reci Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
mob
Nokia N70
Brale,kenjas ko foka!
Nemoj mi majke ti odgovarati.Taj napad inteligencije,i odgovaranja samo da se neistomisljenik zahebe,uvredi,ne bih preziveo.
A za foru "da ti vrati pare",skidam kapu.Mozes da gostujes u "Kefalici".Proguglaj sta je to.Ja se upiskim od smeha,kad gledam to.Nznm da li se emituje i dalje.Slabo gledam tv-oprosti na skrtosti info ako ikako mozes!
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ma neeee...hoce covek da istakne verziju aviona o kome je rec(109-ka) tj. u aprilskom napadu su ucestvovali emili (E) a ne gustavi (G) a o istoriji, on bi trebalo da trazi pare nazad posto bi znao od kada se 109-kama gubi ono bf i postaje me! Smile a o SHiptarizaciji koju sprovodi nemam nameru vise da trosim reci Smile

poshto si ti vidim malo pismeniji od tvog kolege (ali neznatno  Smile ) , odrzacu ti besplatnu lekciju iz istorije  Smile :

1. nemachka je u 2.sv.ratu bila nacional-socijalistichka a ne fashistichka drzava .

2. kao shto si sam primetio , bf-109 g6 se proizvodi tek od kraja 1942. tako da nije ni mogao da uchestvuje u aprilskom ratu . na prostoru bivshe jugoslavije aparati ovog podtipa se javljaju sporadichno i to uglavnom kao lovci protiv anglo-americhke avijacije . neshto vishe je bilo g10 i g14 ali opet bez nekih znachajnijih dejstava po kopnenim ciljevima .

3. u aprilskom ratu su uchestvovali bf-109 e i to na obe strane (nemachkoj i jugoslovenskoj). opet se uglavnom radi o lovachkim dejstvima ,a spomenute verzije nisu ni bile predvidjene da nose bombe tako da nisu ni mogli da ozbiljnije deluju po ciljevima na zemlji .

-------------

sve u svemu momci , manje slinavljenja , vishe uchenja ....   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
mob
Nokia N70
Bf...
Moj ortak treba da ucestvuje u "milioneru",pa mu treba jedan "guglas" kao pomoc prijatelja-jedan od nekoliko!Da li pristajes da to budes ti-posto ja ne znam nikog ko se tako dobro i tako brzo snalazi na guglu.Pravi si majstor!
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:01:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.