Ovo mi se desava svaki cas u ovoj igrici, bilo u loadingu ili ako prodje loading onda u sred igre, nakon toga ne pomaze nista sem reset. Inace kad radi radi super i na visokim podesavanjima. Updejtovao sam drajver od graficke 8800gts oc, nista. Skinuo sam patcheve sve do 1.33 nista. Duvao i cistio kulere, ne grije se nista vise nego obicno. Sta da raaadim?
Ovo mi se desava svaki cas u ovoj igrici, bilo u loadingu ili ako prodje loading onda u sred igre, nakon toga ne pomaze nista sem reset. Inace kad radi radi super i na visokim podesavanjima. Updejtovao sam drajver od graficke 8800gts oc, nista. Skinuo sam patcheve sve do 1.33 nista. Duvao i cistio kulere, ne grije se nista vise nego obicno. Sta da raaadim?
Zakucace moderator tebi jedan LOCK,pa imas top temu za takve stvari,nemozes otvarati za svaku sitnicu novu temu,procitaj pravilnik pa ce ti biti malo jasnije.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."