Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Happy Sms  (Pročitano 6870 puta)
05. Jul 2003, 17:04:23
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Happy SMS je nova i orginalna usluga koja korisnicima 063 mreže omogućava slanje audio poruka na mobilni telefon drugog korisnika.

Izaberite željenu HAPPY SMS čestitku, ukucajte kod čestitke, potom razmak, pa broj primaoca bez početne nule,

Npr.: Fc 12 63123456 i tu poruku prosledite na 9600

Nekoliko trenutaka kasnije zazvoniće telefon primaoca a kada se uspostavi veza primalac će čuti audio poruku koju ste poslali.

ZVEZDANA čestitka

Zc 1 Lako do tri miliona... Ivan Zeljković
Zc 2 Poruka izvinjenja... Dača Duck
Zc 3 Ti znaš da moja ljubav nema granice... Dejan Cukić
Zc 4 Glavu gore curo... Jelena Karleuša
Zc 5 Pospana, ranjena... Jelena Karleuša
Zc 6 Za ovaj rođendan... Jelena Karleuša

MUZIČKA čestitka

Mc 1 - Sami ti i ja u ovoj noći... duet
Mc 2 - Da li voliš mene ti kao tebe ja... ženski vokal

FAZON čestitka

Fc 18 Crnogorski virus... Dr Kićović
Fc 19 Jedan poljubac na lice tvoje... muški vokal
Fc 20 Jedan poljubac na lice tvoje... ženski vokal
Fc 21 Ovu poruku ti šaljem žmureći... muški vokal
Fc 22 Ovu poruku ti šaljem žmureći... ženski vokal
Fc 23 Ti sama znaš koliko te volim... muški vokal
Fc 24 Nemam snage da se borim... muški vokal
Fc 25 Nemam snage da se borim... ženski vokal
Fc 26 Samo reci, samo kaži... muški vokal
Fc 27 Samo reci, samo kaži... ženski vokal
Fc 28 Srećan draga rođendan... muški vokal
Fc 29 Samo za tvoj rođendan... muški vokal
Fc 30 Samo za tvoj rođendan... ženski vokal
Fc 31 I ovaj tvoj rođendan dođe... muški vokal
Fc 32 I taj tvoj rođendan dođe... ženski vokal

Fc 1 Da je zrno peska merna jedinica za ljubav... ženski vokal
Fc 2 Oduvek sam čeznula za pogledom tvojim... ženski vokal
Fc 3 Otkopčaj mi bluzu štipni me za... ženski vokal
Fc 4 Kad telefon zazvoni ti ćeš reći: molim, a od mene ćeš čuti: PA LJUBAVI JA TE VOLIM!!!!... muški vokal
Fc 5 Od tvog prvog pogleda sanjam te, od našeg prvog susreta trebam te, od prvog dodira zelim te, a od našeg prvog poljupca VOLIM TE!!... muški vokal
Fc 6 Čuvaj moju sliku, srce te moje moli, jer kopija te gleda, a orginal te voli... muški vokal
Fc 7 Ako nekog voliš voli ga polako, sve što ide brzo ide naopako, Ljubav koja brzo plane brzo se i gasi, Ljubav koja tiho teče VEČNO ŽIVOT KRASI... muški vokal
Fc 8 Tako male stvari čine život moj, ali ono što mi fali poljubac je tvoj. Tako male stvari čine život moj, daj ponekad se javi – isti mi je broj... muški vokal
Fc 9 Porukica ova nek te razveseli, šalje ti je neko ko te mnogo želi. Želim te više nego što bi duša htela, jer sada se volimo samo preko MOBTELa... muški vokal
Fc 10 Ovaj... pa doDŽi kod mene da slušamo ploče.. muški vokal
Fc 11 Kad telefon zazvoni ti ćeš reći: molim, a od mene ćeš čuti: PA LJUBAVI JA TE VOLIM!!!!... ženski vokal
Fc 12 Od tvog prvog pogleda sanjam te, od našeg prvog susreta trebam te, od prvog dodira želim te, a od našeg prvog poljupca VOLIM TE!!... ženski vokal
Fc 13 Čuvaj moju sliku, srce te moje moli, jer kopija te gleda, a orginal te voli... ženski vokal
Fc 14 Ako nekog voliš voli ga polako, sve sto ide brzo ide naopako, Ljubav koja brzo plane brzo se i gasi, Ljubav koja tiho teče VEČNO ŽIVOT KRASI... ženski vokal
Fc 15 Tako male stvari čine život moj, ali ono što mi fali poljubac je tvoj. Tako male stvari čine život moj, daj ponekad se javi – isti mi je broj... ženski vokal
Fc 16 Porukica ova nek te razveseli, šalje ti je neko ko te mnogo želi. Želim te više nego što bi duša htela, jer sada se volimo samo preko MOBTELa... ženski vokal
Fc 17 Ovaj... pa doDŽi kod mene da slušamo ploče... ženski vokal

Cena jedne HappySMS poruke je 14 din (bez poreza).
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
cena..prava sitnica..sto bi reko sir oliver...:)
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa isto je kao na 1010 ili 2255
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Isprobana usluga :) super je !!! Inace mislimda cena nije isat jer ovaj sms kosta 14 din za 063 mrezu kao i logo i slicice a na 064 30 din :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Jeste vi sigurni da ovo radi?  8O  Ja sam probao sinoc, sam sebi d aposaljem, da bi ivideo kako radi i kako izgleda i NIJE MI STIGLO. Sada sam poslao na drugi telefon i opet nije stiglo, a skinuli su mi ni manje ni vise nego 50 DINARA 8O . Ne znam zasto su mi skinuli tolike pare? I kako ovo radi? Da li je dobar broj? Da li treba da se kuca +381?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Moguce da je trenutno tirpovalo, ja znam da radi,.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
hehe isti trip se i meni u pocetku desavao da bi sada radilo ali u formatu (x)xxxxxx (samo broj bez 381 i bez 063) u zavisnosti od toga da li je broj sedmocifren ili sestocifren!!! Jbg probaj znam da radi sigurno samo treba pogoditi format :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
samo da ne bankrotiramo dok ne pogodimo format..:))))...mogli su to lepo da objasne..ali neee....morash prvo da puknesh nem pojma koju kintu..pa kad skontash..furaj..ali jbg..ostavio si im malko kesha :))
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Poslao sam ukupno tri poruke, skinuli su mi 45 dinara i NI JEDNA nije stigla :mad: . Stigla su mi samo tri obavestenja koja glase

Citat
Uneli ste pogresan telefon primaoca cestitke. Za blize informacije, molimo Vas pozovite MOBTEL-ov call centar. Prijatan dan zeli Vam Vas MOBTEL.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam brate ja sam juce slao nije bilo problema.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.