Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:10:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nominacije za "Best Act – MTV Adria"  (Pročitano 4047 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
pretpostavljao sam da ce Aleksandra dobiti nagradu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
o boze ,ovo ce sada biti predstavljeno kao da je dobila neku nagradu na svetskom nivou Smile Smile ochekujem da ce lokalni snobovi sad pocheti da kupuju njene cd-eje i da se kunu u njene "umetnichke" kvalitete Smile Smile oh well ,pa red je i da ona neshto zaradi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
umetnicke kvalitete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
snobovi sad pocheti da kupuju njene cd-eje i da se kunu u njene "umetnichke" kvalitete Smile Smile oh well ,pa red je i da ona neshto zaradi Smile Smile

Pa za ostale "umetnice" (citaj jeba.ice) i jeste umetnica u svetskom rangu. Bolje da ona predstvlja Srbiju u smislu muzike, nego neka jeba.ica koja se upravo vratila sa svadbe, te hoce da nas "predstavi" u svetu.....Smile Smile...JEBOTE nemoj molim te....i ovako ste prikazani dosta "simpaticno".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cestitam Maki! BRAVO!!!!! Nek crknu dushmani  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
SUPER SRPKINJA
Aleksandra Kovač: Osvojiću čitavu Evropu, hvala svima koji su verovali u mene!

Aleksandra Kovač...
Pevačica, kompozitor, aranžer i producent Aleksandra Kovač osvojila je preksinoć prestižnu MTV evropsku muzičku nagradu u kategoriji za najboljeg izvođača sa područja koje pokriva MTV Adrija. Na ceremoniji održanoj u Kopenhagenu, ona je superiorno predstavila Srbiju, osvojivši nagradu u konkurenciji sa reperom Edom Maajkom i kontroverznom grupom "Let 3" iz Hrvatske, kao i slovenačkim predstavnicima, pevačicom Neišom i bendom "Sidarta".
Prva pevačica iz Srbije koja je osvojila neku od muzičkih MTV nagrada u izjavi za Press kaže da je presrećna i ponosna na ovaj uspeh: - Još uvek sam pod utiskom. Presrećna sam što je moj rad vrednovan na ovaj način, jer smo moj tim saradnika i ja zaista puno rada i truda uložili u projekat koji sada kreće u osvajanje Evrope. Hvala svima koji su verovali u mene - rekla je Aleksandra, koja je i tokom ceremonije, primajući nagradu, podsetila publiku, kao i milione gledalaca MTV-ja, da je ona prva umetnica iz Srbije koja je nominovana i dobila ovo priznanje. Obožavaocima koji su za nju glasali, kao i producentu, saradnicima i svojoj porodici, zahvalila je rečima: "Ovo je, mama, za tebe, za Beograd, za Srbiju!"
Ceremoniju dodele u direktnom televizijskom prenosu moglo je da prati oko 1,4 milijarde gledalaca u 179 država.
(R. J.)

Ponosni tata Bata!!!

Aleksandrin otac, proslavljeni muzičar Kornelije Bata Kovač, presrećan je zbog MTV nagrade koju je osvojila njegova ćerka:
- Osećam se fenomenalno. Aleksandra je dobila veliku nagradu i posebno sam ponosan jer ovo priznanje nije nimalo beznačajno. Uvek je bila veliki borac za muziku koju radi i uprkos svemu nije odustajala od svojih kompozitorskih zamisli. Ali to kod nas, u Srbiji, nije baš nailazilo na najbolji odjek. Ona je često dobijala odgovore tipa "ovo je sjajno, ali nije baš za nas" - kaže za Press Kornelije Kovač, koji je ćerkinu nagradu proslavio sa prijateljima.

Nagrade i Agileri, Timberlejku, "Dipeš modu"

Pop pevač Džastin Timberlejk, domaćin 13. po redu dodele MTV evropskih muzičkih nagrada, proglašen je za najboljeg muškog i najboljeg pop izvođača. Za najbolju grupu proglašen je britanski pop sastav "Dipeš mod", dok je američka grupa "Red hot čili pepers", koja je imala četiri nominacije, osvojila nagradu za najbolji album ("Stadion Arcadium"). U kategoriji najbolji alternativni izvođač nagradu je osvojila grupa "Mjuz", najbolji rok izvođač je američka rok grupa "Kilers", a najbolji ženski izvođač Kristina Agilera. U kategoriji najbolji hip-hop izvođač nagradu je osvojio Kanaje Vest, dok je nagradu za najboljeg ritam i bluz umetnika dobila Rijana.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:10:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.