Odradio sam update firmware na e51 i pokušavam da hakujem telefon sa helloox2 i nikako mi ne uspeva. Stalno mi se zakuca na Unpacking files... Probao sam i sa starom verzijom helloox 1.03 i isto se dešava. Može li pomoć?
« Poslednja izmena: 09. Avg 2009, 23:24:47 od srdjoraj »
jesi sertificirao kod koneza? kada sertifikuješ ja sam odradio n95 8gb i n97 radi super. Evo još da pitam ima li koji fol da radi bez sertificiranja... bez zazanja sa kinezima...npr ranije dat rompacher i hello cabrige ne rade više a sjećam se dobro da sam nekada davno radio hack preko njih...
jesi sertificirao kod koneza? kada sertifikuješ ja sam odradio n95 8gb i n97 radi super. Evo još da pitam ima li koji fol da radi bez sertificiranja... bez zazanja sa kinezima...npr ranije dat rompacher i hello cabrige ne rade više a sjećam se dobro da sam nekada davno radio hack preko njih...
Imam sertifikat od ranije (pre mesec dana), i sve sam mogao da instaliram u fon, sad više ne mogu ni X-plore da instaliram.
Evo za one koji imaju FP1 telefone a žele da promene onaj plavi kružić za pokrenute aplikacije. Morate koristiti c2z patch. Morate mif fajlove da nazovete Menu.mif i da ih kopirate u c / resource / apps.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
meni trazi sertifikat i za helloOX2..?? inace radim sa nokiom e61 i sve je bilo ok. dok nisam updejtovao i sada imam verziju 3.06.33.09.04 i samo toliko ne moze se ubaciti ni jedna tema niti program nista uvek trazi sertifikat ili kaze da je neodgovarajuca aplikacija.??? sta sam zabrljao.??
Da, HelloOX se mora sertifikovati pre nego što se instalira. Nakon toga sertifikat više nije potreban.
Da i koliko sam razumeo to se moze uraditi na nekom sajtu opda ali moras da se registrujes.. a to je opet problem ..?? i t d. : sve u svemu nista ???? ili postoji neki generator sertifikata./? mislim na program ??